1-1 rövanş şansı getirdi

Galatasaray, Emre Aşık’ın kırmızı kart görmesiyle ikinci yarının büyük bölümünü 10 kişi oynadı. Kırmızı kart gören Emre Aşık, gelecek hafta oynanacak rövanş maçında forma giyemeyecek.


Cezasını tamamlayan Baros ise rövanş maçında oynayabilecek.


Servet ve Emre Güngör’ün sakatlıkları nedeniyle forma giyemediği maçta, esas mevkisi sol bek olan Hakan Balta ile sol kanatta forma giyen Kewell, savunmanın ortasında oynadı.
Emre Aşık’ın kırmızı kart görmesinin ardından, geride kalan bölümü 10 kişi tamamlayan sarı-kırmızılı ekipte, Hakan ve Kewell stoper olarak oynamak zorunda kaldı.


LİNCOLN, KORKMAZI TERSLEDİ


Maçta oyundan alınan Lincoln, hocası Bülent Korkmaz’ı tersledi. Maçın 54’üncü dakikasında yerini Mehmet Güven’e bırakan Lincoln, yavaş hareketlerle saha kenarına geldi. Teknik Direktör Bülent Korkmaz, oyuncusuyla konuşmak isterken, Brezilyalı oyuncu yaptığı el hareketiyle hocasını adeta tersleyerek, soyunma odasına gitti. Bülent Korkmaz’ın bu hareket nedeniyle moralinin bozulması dikkat çekti.


Karşılaşmanın 64. dakikasında sahada büyük gerginlik yaşandı.


Arda’nın bir pozisyonda kaleci Rost’a yaptığı harekete, Hamburglu oyuncular sert tepki gösterdi. Ceza sahası karışırken, yaşanan itişmelerin ardından Arda ve Boateng sarı kart gördü. 

1072770cookie-check1-1 rövanş şansı getirdi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.