1 Mayıs’ta kapatılacak yollar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, 1 Mayıs nedeniyle Kadıköy’de Rıhtım Caddesi ile Boğa Meydanı’ndan Rıhtım Caddesi’ne kadar olan yolun tamamen, Söğütlüçeşme Caddesi’nden Rıhtım’a inen ara sokaklar ile Taşköprü Caddesi, Kışla Caddesi, Orgeneral Şahap Gürler Caddesi ve Albay Faik Sözdener Caddesi’nin ihtiyaç duyulduğunda trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Açıklamada, alternatif olarak Tıbbiye Caddesi’nden gelen trafik akışının, Burhan Felek Caddesi’nden E-5 yönüne, Behiçbey Sokak’tan İbrahimağa ışıklar istikametine yönlendirileceği ifade edildi.

Söğütlüçeşme Caddesi’nden gelen trafik akışının, Altıyol Boğa Meydanı’ndan Rıhtım’a iniş engellenerek Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine, Moda’dan gelen trafik akışının ise Mühürdar Kavşak’tan geri yönlendirileceği kaydedildi.

BELEDİYENİN 1 MAYIS DÜZENLEMESİ

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metro, İDO ve İETT seferlerinde 1 Mayıs nedeniyle düzenleme yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, İstanbul Valiliği’nin 1 Mayıs nedeniyle aldığı önlemler doğrultusunda Şişhane-Taksim ve Mecidiyeköy-Taksim metro seferleri ile Kabataş-Taksim füniküler sisteminin saat 05.30’dan itibaren yapılmayacağı belirtildi.

Taksim-Karaköy arası çalışan nostaljik tramvay ile Kadıköy-Moda arasında sefer yapan tramvayın da çalışmayacağı ifade edilen açıklamada, Mecidiyeköy?Atatürk Oto Sanayi Sitesi arasında ise metronun seferlerine devam edeceği kaydedildi.

Bu arada İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş’nin (İDO) Kadıköy, Beşiktaş ve Adalar iskelelerinden yapılan vapur seferlerinin saat 08.00’den itibaren emniyet müdürlüğünün belirlediği uygun görülen başka iskelelerden yapılacağı belirtilen açıklamada, Taksim Meydanı’nda İETT otobüslerinin bekleme yapmayacağı, emniyet güçlerinin yönlendirmesi ile ring seferler gerçekleştireceği ifade edildi.
Açıklamada, metro, İDO ve İETT seferlerinin, valiliğin alacağı kararla normale döneceği bildirildi.

1201490cookie-check1 Mayıs’ta kapatılacak yollar

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.