100 günde 100 kişi ölecek

Ancak bu kez düşman müslümanlar değil kendi içindeki mafya. Herşey “rollin 100” isimli Los Angeles’ın en azilli çetesinin lideri KP’nin öldürülmesiyle başladı. Daha sonra yaşananlar tam olarak henüz anlaşılamamış olsa da 2 ayrı çete büyük bir parayla iddia girerek 100 gün içinde 100 kişiyi öldürme yarışına girişti.

Ne yazık ki bu çeteler sadece mafya üyeleriyle sınırlı kalmayıp halktan masum insanları da hedef almaya başladı.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter aracılığla tüm Los Angeles’a duyurulan bu iddia ilk olarak bir şehir efsanesi olarak algılansa da bir anda işlenen rastgele cinayetler polisi alarma geçirdi. Ayrıca saldırıların yeri sosyal medyada belirtilen güneydeki Western ve Normandie Avenue arasında yoğunlaşınca birden tüm güvenlik birimleri alarma geçirildi.

77. Cadde civarında 1 ölü, aralarında 11 ve 4 yasında iki çocuk ve annelerinin de bulunduğu 12 kurşunla yaralama ve başarısız 6 kurşunlama eylemi gerçekleştirildi.

“EVİLynn” isimli sosyal medya kullanıcısı iddiayı bildiğini halkı tedbirli olmaya olmaya çağırdığını duyuran bir paylaşım yaparak tüm güney Los Angeles’lıları paniğe uğrattı. Özellikle belirtilen bölgelerde cumartesiden beri konuyla bağlantısı olup olmadığı belli olmayan 50 vaka kayda geçerken 47 yasındaki Anthony Alonzo Cudger hayatını kaybetti.

Sertliği ve ırkçı dosyalarının kabarıklığıyla ünlü LAPD polis teşkilatı ve FBI tüm bölgeyi sıkı kontrole almasına rağmen kurşunlama olaylarının önüne henüz geçilemedi.

Gelecek hafta okulların açılacağını bilen güney Los Angeles’lılar tam bir panik yaşıyor.

1574720cookie-check100 günde 100 kişi ölecek

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.