113 milyon sterlinlik ikramiye çöpe gitti

‘EuroMillions’un 2 hafta önce yapılan çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan kişinin kim olduğu merakla beklenirken, ülkenin Coventry bölgesinde oturan ve güvenlik nedeniyle isimleri gizli tutulan yaşlı bir kadın, 113 milyon sterlin değerindeki büyük ikramiyenin sahibi olduğunu, ancak 70 yaşındaki kocasının kuponu çöpe atmış olabileceğini iddia etti.

Yaşlı kadın, Kazanan numaranın Coventry bölgesinde satın alındığını gazete okuduktan sonra her hafta oynadığı loto numaralarını kaydettiğim not defterimi kontrol ettiğini anlatırken, “Numaraların ikramiyeyi kazanan numaralarla ayını olduğunu gördüğümde gözlerime inanamadım. Eşime hemen kuponu getirmesinin bir kez daha gözden geçirmesini söyledim. Kuponu çöpe attığını söylediğinde dünyam başıma yıkıldı” dedi.

Her hafta düzenli olarak loto oynadığını belirten talihsiz kadın, “Evin altını üstüne getirdim. Eşimin ceplerini ve çantamı kontrol ettim. Ve ona bir daha asla benden kupon alamayacağını söyledim. Ona verdiğim herşeyi kaybetti. Dün akşam çöpte bulduğun başka bir kupon ise 10 sterlin kazanmış” diye yakındı.

Yaklaşık 50 yıldan bu yana evli olan çiftin, büyük ikramiyenin yasal sahipleri oldukları ve her geçen gün 8.500 sterlin faiz kaybettikleri belirtildi.

EuroMillions’un bugüne kadar verdiği en büyük ikramiyeyi kazanan çiftin, Robbie Williams, David Bowie ve Rod Stewart gibi ünlülerden daha zengin olacak ve İngiltere’nin en zenginleri listesinde 589’uncu sıraya yerleşecekleri kaydedildi. (Alpaslan DÜVEN/LONDRA, DHA)

834270cookie-check113 milyon sterlinlik ikramiye çöpe gitti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.