“3’üncü doz aşıyı oldu ama niye?”

ASPARAGAS – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “3’üncü doz aşıyı oldum” açıklaması iktidarın kontrol ettiği ana akım medyada yer bulamazken sosyal medyada fırtınalar kopardı.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Twitter hesabı üzerinden, “Aşının aslında söylendiği gibi 30 Aralık’ta değil daha önce geldiğini, torpilli kişilerin aşılandığını söylediğimizde inkar etmişlerdi. Cumhurbaşkanı 3. doz aşısını olduğunu söyledi. 5 ayda 3 doz aşı yapılamayacağına göre bu açıklamasıyla torpilli aşı iddiamızı doğrulamış oldu” sözleriyle tepki gösterdi.

Sosyal medyada “Biz ilkini bulamıyoruz, 3’üncü doza mı sıra geldi”, “İngiltere Kraliçesi’nden Merkel’e pek çok lider aşıda sıra beklemişti. Yazıklar olsun”, “3’üncü dozdan kimse söz etmemişti” ya da “Duyarlılığını yitirdiği için üç de yetmez” gibi tepki mesajlarına rastlandı.

Gazetemize mesaj gönderen bir okurumuz bu duruma şöyle açıklık getirdi:

“Yahu adam koskocaman cumhurbaşkanı. Sordunuz mu niye 3’üncü kez aşı olmuş. Yooo… Cumhurbaşkanı üçüncü aşı denemesinde gönüllü oldu. Halkı için kendisini feda ediyor yani. Cumhurbaşkanımız gerekirse 4’üncüyü olmaktan da çekinmeyecek ve Rabia işaretini yaparak bunu duyuracaktır. Bu millet için kefen giyen birisine iftira atanları kınıyorum. Siz de harbi bağımsız gazeteyseniz bu mesajı yayınlarsınız.”

2518990cookie-check“3’üncü doz aşıyı oldu ama niye?”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.