A-HA’nın solisti İstanbul’a geliyor

Bugüne dek 40 milyonu aşkın satış rakamına ulaşmış dokuz stüdyo albümünün yanısıra, 20 milyona yakın single satışına imza atan grubun solisti Morten Harket, grubun hala dinlemeye doyamadığımız zamansız şarkılarıyla İstanbullu müzikseverler ile ilk kez buluşacak.

UNILIFE organizasyonu ile FOSİL’in ana sponsorluğunda Capitol Radio ve Dream TV’nin katkılarıyla, KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek bu muhteşem buluşma ile; 1986’da Grammy Ödülleri’nde “En iyi yeni şarkıcı” kategorisinde ödüle aday gösterilen, yine aynı sene MTV Müzik Ödülleri’nden altı birincilikle dönen A-HA ruhu tekrar yaşanacak. “Take On Me”, ”Sun Always Shines on TV”, ”Crying In The Rain”, ”Forever Not Yours”, ”Living Daylights” ve “Hunting High and Low” gibi hala dillerden düşmeyen şarkılarının yanısıra solo albümünden de hitlerinin yer alacağı set listi ile bir dönemin müzik tarihine ışık tutacak.

A-HA & MORTEN HARKET HAKKINDA

Norveçli ünlü şarkıcı ve besteci Morten Harket. Solisti olduğu A-HA grubu ile 1985 yılında çıkardıkları ‘’Take on Me’’ şarkısıyla dünya müzik listelerini alt üst ettiler. Bugüne dek dokuz stüdyo albümüne imza atan Morten Harket, Magne Furuholmen ve Pal Waaktaar’dan oluşan efsane grup 40 milyonu aşkın satış grafiği yakaladılar. Arjantin’den başlayan ‘Ending on a High Note’ isimli 15 ülkeyi kapsayan veda turnesini tamamlayarak 2010 yılında dağılan grup, ayrıca 007 James Bond filmi için besteledikleri ‘’The Living Day Lights’’ şarkısıyla hafızalara kazındı. ‘’25’’ adını verdikleri klasiklerinin yer aldığı son albümleri ile müzik kariyerlerine veda etti.

A-HA’dan sonra, solo müzik çalışmalarına ağırlık veren Morten Harket, ‘’Wild Seed’’ (1995), ‘’Vogt’s Villa’’ (1996), ‘’Poetenes Evangelium’’ (1998), ‘’Letter From Egytp’’ ( 2008), ‘’Out of my Hands’’ albümleri ve son single’ı ‘’Brother’’ ile müzik kariyerine devam ediyor

719700cookie-checkA-HA’nın solisti İstanbul’a geliyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.