ABD, stratejik ortağımız

ABD stratejik ortağımız. 
Solcu bülbüllerimiz dut yemişler, Amerikan solcusu olup tomar tomar dolar indiriyorlar ceplerine, Amerika deyince, çocuklarına burs almak geliyor akıllarına.


ABD stratejik ortağımız.
Afganistan’ı işgal ettiler. Şeriata teslim ettiler. Demokratik şeriat rejimi kuruldu zavallı Afganistan’ımda.


ABD stratejik ortağımız.
Irak’a barış için girdiler. 1.5 milyon masum insanı katlettiler. Kitle imha silahlarını hala arıyorlar. Yoruldular, bitap düştüler. Barış için 1.5 milyon insan feda olsun.


ABD stratejik ortağımız.
Filistin’deki bir halkın göz göre göre katledilip yok edilmesine seyirci kalıyorlar. Ne yapalım, her şey barış için.


ABD stratejik ortağımız.
Ukrayna ve Gürcistan’da renkli devrimler yaptılar. Bu ülkelere barışı ve demokrasiyi getirdiler. Ukrayna, geçen kış Rus doğalgazı kesilince topluca donmak üzereyken Ruslar insafa geldi vanaları açtı da donmaktan kurtuldular. Gürcistan özerk Güney Osetya’ya saldırdı, Rus tanklarını görünce arkasına bakmadan kaçarken Kurtar Bizi Amerika diye bağırıyorlardı. Kurtaran çıkmadı. Hala Rus tankları Gürcistan sokaklarında. Stratejik ortak Amerika süt tozo ve şişe suyu gönderiyor savaş gemileriyle.


ABD stratejik ortağımız.
Stratejik ortağın terör örgütü PKK’ya her konuda destek olduğunu TSK mensubu Generaller bile itiraf ediyor. Ne yapalım ? İran’ı işgal ederken PKK’yı kullanacak ortağımız. Kürt devleti kuracak işgal topraklarında. İran’a demokrasi getirecek. Şah döneminde getiremediği demokrasiyi. Sineye çekiverelim. Şehit cenazelerine katılıp milli birlik ve beraberliğimizi tehdit etmeyelim, AKP Hükümetine karşı darbe planlamayalım.


ABD stratejik ortağımız.
Kıbrıs sorunuyla yakından ilgili. Kıbrıs Türklerinin özgür ve bağımsız devleti olan KKTC’yi tanımıyorlar. Stratejik ortak, Rumları  Kıbrıs adasının ‘sözde’ temsilcisi olarak görüyor. Anavatan Türkiye, Kıbrıs Türklerine huzur ve özgürlük getirmek amacıyla Rum katliamlarına karşı Barış Harekatı gerçekleştirdi, ilk ambargoyu Amerika’dan yedik.


ABD stratejik ortağımız.
Amerikanın çıkarları uğruna Gürcistan’a el altından silah verdik. Destek olduk. Şimdi Rusya, Türk mallarını ülkesine sokmuyor. Ekonomimiz çöktü çökecek. Olsun, stratejik ortağımız üzülmesin.


ABD stratejik ortağımız.
KKTC’de Rumlara Teslimiyet Planı denen Annan Planı’nı var gücüyle destekledi, içimizdeki yandaşları ve işbirlikçilerine deste deste dolarlar dağıttı. Ne yapalım, ortak öyle istiyor. Şşşşşt sessiz olalım.


ABD stratejik ortağımız.
Kıbrıs Türklerinin Rumların azınlığı olarak teslimiyete zorlanmasını istiyor. KKTC Dışişleri Bakanı Turgay Avcı, Dışişleri Bakanımız Ali Bebecan’ın koltuğunun altını sıkıştırılıp Amerika’ya götürülüyor. KKTC Dışişleri Bakanı Avcı, Amerikalıların karşısında hazır olda bekletiliyor. ABD’de çok önemli yemeklere davet ediliyor, ismi lazım olmayan stratejik ortaklarımız ile görüşmeler yapıyor, Konferanslar veriyor. Konferansta Kıbrıs Türklerinin Amerika sevgisinden söz ediyor.
 
ABD stratejik ortağımız.
Stratejik ortağımız ABD, Cumhurbaşkanı Gül’ü, Dışişleri Bakanı Ali Babacan’ı, KKTC Hükümetini ve KKTC Dışişleri Bakanı Turgay Avcı’yı çok seviyor. Neden mi ? Türkiye, Amerika’nın ve KKTC’nin stratejik ortağı çünkü. KKTC Dışişleri Bakanlığı, Amerikan uzantılı ARI grubu temsilcisine onbinlerce euro devlet kaynağını aktarıyor. Sorgusuz sualsiz. Kelebek gibi uçanlar, Türkiye’den KKTC’ye gönderilen paraları ARI gibi cebe indiriyorlar.


ABD stratejik ortağımız.
Kıbrıs Türkleri ve Türkiye için bir Allah’ın günü iyi bir şey yaptığını gören varsa söylesin. Biz de yazdıklarımız yutalım.

710150cookie-checkABD, stratejik ortağımız

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.