İADD yeni yerinde

İADD’nin “255B Kingsland Road, E2 8AN” adresindeki yeni mekanının açılışına 100’ün üzerinde destekçi katıldı.

İADD Başkanı Jale Özer, her zamandan daha çok Atatürkçü düşünceye ihtiyaç olduğunu belirterek, “Atatürk Cumhuriyetini savunmak ve güçlendirmek için herkesi bu mücadeleye katkı vermeye çağırıyorum’ dedi.

Özer, üye kampanyası da başlatacaklarını belirterek, derneğin Türkiye’de olduğu gibi İngiltere’de de bir atılım içinde olduğunu söyledi.

İADD yönetimi, eski TRT programcısı ve BBC çalışanı Turan Erdemgil, Yazar Abdullah Yılmaz, Azeri Evi Başkanı Dr. Ali Tekin Atalar ve Akademisyen-Yazar Dr. Enis User’e İADD’ye katkılarından dolayı birer plaket vererek teşekkür etti.

Prof. Belma Ötüş Baskett de yaptığı kısa konuşmada plaket alan üyeleri “Atatürk’ün oğlu” olarak niteleyerek, “Atatürk’ün bir kızı olarak derneğe emeği geçen başta Jale Özer olmak üzere diğer kızlarına da teşekkür ediyorum” dedi.

İADD, 29 Kasım tarihinde de, Ermeni Soykırımı yalanlarına karşı mücadelesi ile tanınan Yazar Şükrü Server Aya’nın konuşkacı olduğu bir konferans düzenliyor.

Plaket alan Azeri Evi Başkanı Dr. Ali Tekin Atalar, Yazar Abdullah Yılmaz, TRT eski programcısı ve BBC çalışanı Turan Erdemgil ve Akademisyen-Yazar Dr. Enis User

849760cookie-checkİADD yeni yerinde

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.