AFFETMEK (1)

Binlerce kişiyle yaptığımız çalışmalarımızda ortak olarak ortaya çıkan en ilginç yan, geçmişte affedemedikleri, canlarını yakan, haklarını yiyen, korkularını tetikleyen olaylar yaşamalarıydı.

Bu ilginç ortak yan ortaya çıktığında en hızlı ve faydalı çözümü elde etmek için birçok farklı bilginin harmanlanmış halini bir araya getirdik.

Hayatımızın en önemli dönüm noktası olan affetmenin ne kadar önemli olduğunu, çözümlenmezse ileride çok ciddi yaşam yolundan uzaklaşmalar, hastalıklara sebep olmalar olacağını gördük ve uygulamaları kişilerle direk kendi tekniklerimiz ile çalıştık.

YÜZDE DOKSAN DOKUZ BAŞARI

Evet, sizce bu çalışmamızdaki başarı oranı neydi? Tam olarak yüzde doksan dokuz…

Çalışmalarımıza başladığımızda, ilk başlarda birçok kişi herkesi affederim ama onu asla affetmem demiştir. Birçok kişide affedemeyecek kadar canını yakan muhakkak bir derin acı olmuştur.

Bir düşünün on yıl önce biri sizin canınızı çok derinden yaktı ve hayatınızdan bir şekilde çıktı gitti veya halen daha hayatınızda. O kendi hayatını bir şekilde sürdürüyor. Peki sen? O kişinin size yaptığı darbeyi halen daha yaşıyorsun ve sürdürüyorsun… Acıyla, üzüntüyle, gözyaşıyla, kırgınlıklarla belki kin ve öfkeyle…
Herkesin hayatında kırıldığı bir nokta var. Kimi insan aldatılmış kimisi dolandırılmış. Ve bunların birikimi sonucunda insanların hoşgörü limitleri dolmuş. Şu anki toplumumuz o yüzden sabırsız, gergin ve bazı konularda kırılgan. Çünkü birçok insanın limitleri dolmuş, hatta taşmış durumda…

Affetmeden yolumuzda ilerleyemeyiz ve başarılı olamayız…

Sevgilerimizle
Bülent Gardiyanoğlu

http://www.bulentgardiyanoglu.com

Facebook : http://www.facebook.com/bgardiyanoglu
Twitter : http://www.twitter.com/bgardiyanoglu
Instagram : http:// www.instagram.com/bgardiyanoglu

769980cookie-checkAFFETMEK (1)

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.