Ahmet Türk: Kılıçdaroğlu ile ittifaktan çok bize düşen görev ve sorumlulukları tartıştık

HDP’li eski Mardin Belediye Başkanı Ahmet Türk, partisinin talep etmesi halinde görevden kaçmayacağını ve yeniden belediye başkan adayı olabileceğini söyledi. AKP’nin, bazı illerde kayyum başkanları belediye başkan adayı göstermesini de eleştiren Türk, “Bu halkın iradesini hiçe saymaktır” dedi.

Quote Message: Uzun süredir, 40 yıldır siyasetin içindeyim. Ben siyaseti halkıma hizmet için yaptım. Beledediye başkanlığım konusunda da eğer halkın talebi olursa, partimin talebi olursa görevden kaçmam, bu talebi yerine getirmeye hazırım. Ama bireysel olarak bakarsanız, geldiğim yaştan sonra siyaseti çok fazla düşünmüyorum.O nedenle bunun ötesinde fazla da bir beklentim isteğim yok.”

Uzun süredir, 40 yıldır siyasetin içindeyim. Ben siyaseti halkıma hizmet için yaptım. Beledediye başkanlığım konusunda da eğer halkın talebi olursa, partimin talebi olursa görevden kaçmam, bu talebi yerine getirmeye hazırım. Ama bireysel olarak bakarsanız, geldiğim yaştan sonra siyaseti çok fazla düşünmüyorum.O nedenle bunun ötesinde fazla da bir beklentim isteğim yok.”r güç birliğine ihtiyaç olduğunu ifade etmeye çalıştık.” Ayşe Sayın / BBC Ankara

2249220cookie-checkAhmet Türk: Kılıçdaroğlu ile ittifaktan çok bize düşen görev ve sorumlulukları tartıştık

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.