AKADEMİFEST2009 1-5 Haziran’da

“AKADEMİFEST2009 1-5 Haziran tarihleri arasında katılımcılarını her gün farklı bir müzik türü ile dans ettirecek.”

Kapıları katılımcılara gün boyu açık olacak festivalin müzik yayını her gün 17:00 – 02:00 saatleri arasında, cuma günü ise 04:00 e kadar kasıntısız-kesintisiz sürecek. 1 Haziran pazartesi günü Reggae ile başlayıp, Dünya Müzikleri, 9/8 Türk Müziği, Rock müzik ile devam ederek 5 Haziran Cuma günü Elektronik müzik ile finalini yapacak.

AKADEMİFEST2009; beş gün boyunca ana sahnesinde LCD Soundsystem (New York), Al Jawala (Almanya), JoJo De Freq (İngiltere), Selim Sesler, Kollektif İstanbul, Fairuz Derin Bulut, Nekropsi, Yasemin Mori, Norrda, Iya Waves, İstanbul Ska Foundation, Sattas, Harun Topaloğlu, Beton Orman Dub Hadisesi performanslarının yanı sıra alternatif sahne ve elektronik müzik sahnesinde amatör gruplar ve DJ’ler ile tüm İstanbullulara dolu dolu müzikal bir ziyafet sunacak. Tüm listeyi ve program akışını www.akademifest.com adresinden takip edebilirsiniz.

İçinde bungee jumping, skate park, dans, tiyatro ve film gösterimleri, grafiti sergisi, kolaj ve stencil atölye çalışmaları gibi birçok etkiliğinde yer alacağı AKADEMİFEST2009 ‘da öğrencilerin 2.el eşyalarını sergileyebilecekleri bit pazarı da kurulacak. Atölye çalışmalarına katılmak ve bitpazarında eşyalarını sergilemek isteyenlerin Fındıklı kampusuna giderek festival komitesine başvuruda bulunmaları gerekiyor. Festivalde ayrıca Greenpeace güneş enerjisi kullanarak sıkacağı meyve sularını katılımcılara ikram ederek küresel ısınmaya dikkat çekecek. M.S.G.S.Ü öğrencilerine ücretsiz olacak festivale dışardan katılmak isteyenler her gün için tek bilet yada 5 gün için kombine bilet alarak festivale katılabilecekler. Biletler Biletix ve kapıdan temin edilebilir.

İrtibat için:
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Festival Komitesi
[email protected]
www.akademifest.com
Mimar Sinan Guzel Sanatlar Universitesi Meclis-i Mebusan Caddesi No: 24 Fındıklı

739790cookie-checkAKADEMİFEST2009 1-5 Haziran’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.