Akrepleri bolluk ve büyüme bekliyor.

Savaş tanrısı Mars, Boğa burcunda bir hayli uzun kalacağından, gerçek dostlarını ve düşmanlarını tanımaya başlıyorlar. Ortaklık ve evlilik konularında mücadele etmek zorunda kaldıklarından enerjileri azalıyor ve performansları düşüyor. Mars’ın bu baskılı enerjisi 10 Aralık 2005’ten 18 Şubat 2006’ya kadar sürüyor. Bununla birlikte, 27 Ekim 2005’te Jüpiter’in burçlarına geçmesiyle rahat bir nefes almaya başladılar. 2006, onlar için unutulmaz bir yıl
olacak. Satürn, Mars, Güneş ve Jüpiter’in oluşturduğu açı nedeniyle çok zorlanmalarına rağmen, nice zamandır bekledikleri başarıyı, bolluğu ve mutluluğu yakalayacaklar. Temmuz 2005’te Aslan burcuna yerleşen Satürn, hem toplumun takdirini kazanmalarına, hem de kariyer basamaklarını kolaylıkla çıkmalarına olanak tanıyor.


Diğer yandan da, Uranüs ve Jüpiter’in, şanslarını açığa çıkaran uyumlu açısından yararlanıyorlar. Burcun ilk on gününde doğan Akrepler, 2005 Aralık’ta kimlik ve kişiliklerinde değişim yaparak kendilerini yenilemeye başlıyorlar. Eski davranışlarını geride bırakacak, hayata geçirdikleri yeni fikirlerle toplumun dikkatini çekecekler. Haziran ve Temmuz’da oluşacak sert ve zorlayıcı etkileri azaltmanın yegâne formülü iş ve kariyere odaklanmaktır. Neptün’ün sisli enerjisi, özellikle Akrep’in ikinci on gününde doğanların kafasını zaman zaman karıştırabilir.


Nisan, Mayıs,  24 Ekim – 24 Kasım arası dönemde güçlerinin ve cazibelerinin zirvesinde olacaklar. Yaydıkları büyülü enerjiyle insanları etkileyecekler. 2006, Akreplere şu müjdeyi veriyor: ‘Bu yıl, sizin yılınız!’


Akrep erkekleri: Uzun bir süredir şehirlerarası yolculuklarının yoğunluyla evlerinden ayrı kalanlar, uğraşlarını yoluna koydukları için yakınlarıyla hasret giderecek, arkadaş ve dost guruplarını etrafına toplayarak koyu sohbetler yapacaklar. Spor dallarından sevdikleri aktiviteyi yapacak; daha önce meraklarını cezbeden faaliyetlere katılacak, hobilerini haftalık programları arasına dâhil edecekler.


Akrep kadınları: Aile büyüklerinin otoriter tavırlarından bunalan, özel hayatındaki özgürlükten taviz vermek mecburiyetinde kalan Akrep kadınları, Jüpiter’in büyüten enerjisinden yararlanarak özgür ve rahat bir düzene kavuşuyorlar. Hayata geçirmek için doğru zaman bekledikleri girişimlerini Nisan ortalarında uygulamaya başlayacaklar. Gençliği ilgilendiren aktivitelerden birinde görev üstlenebilirler.


İş kariyer: Geçen yıl Haziran ayında iş yaşamları karışan Akrepler, bu yıl işlerini yoluna koydukları gibi kariyerlerinde de yükselecekler. Satürn’ün disipline eden açısı, birçok Akrebi yöneticilik görevine ve yükselmeye hazırlıyor. Özellikle 10 Aralık 2005’ten 17 Şubat 2006’ya kadar öfkelerini kontrol etmelerini öneririm. Yeni bir projeye başlamak isteyenler, Mart ayında Merkür’ün retrograt olması nedeniyle, Nisan ayını beklemeliler. Ayrıca, 29 Mart’ta gerçekleşecek olan Güneş tutulması, sizin iş ve sağlık konularını yaşandığınız alanda gerçekleşeceğinden, iş değişimi olasıdır.


Aşk: Evli olanlar geçtiğimiz Temmuz’dan beri sürtüşme yaşarken, Ekim ayında Mars’ın geri gitmesiyle yatıştılar ve sükûnete kavuştular. Bu molada, önemsiz sayılan tartışma ve anlaşmazlıkları konuşarak tatlıya bağlayanlar, evliliklerini güçlendirecekler. Yatıştırılan ama çözülemeyen problemler,  10 Aralık’tan yeni yılın 17 Şubat’ına kadar ciddî anlaşmazlıklara dönüşebilir. Bekârlar, aşk arayanlar, yeni bir ilişki için Nisan’ı beklemeliler.  Bu burcun kadını da, erkeği de bu yıl çok çekici olacağı için hayranları artacaktır. Beklemedik anlarda evlilik teklifleri alabilirler. Sevgilisi olan Akrepler,10 Aralık 2005 ile 18 Şubat 2006 arasında tartışmaktan ve kıskançlık göstermekten kaçınmalılar.


Eğitim: Davranışları ve parıltıları öğretmenleri tarafından fark edilecek; dersleri dışında araştırmaya ve sosyal aktivitelere yönlendirilecekler. Üniversite sınavlarına hazırlananlar istedikleri üniversiteyi ve bölümü sıkı çalışmaları halinde burslu olarak kazanabilirler. Eğitimlerini tamamlamak üzere olanlar doktora ve yüksek lisans yapmak üzere burs kazanarak yurt dışına gidebilirler. Rehavete kapılmamanız ve disiplinli olmanız koşuluyla 2006 çok başarılı bir yıl olacaktır.


Sağlık: İçme sularını ve su ürünlerini tüketirken özenli olmazsanız mide sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Sportif faaliyetlerinizi sürdürürken ve tatil yaparken bedeninizi aşırı zorlarsanız ayak ve bacaklarınızda burkulmalar, kaslarınızda sorunlar olabilir. Jüpiter burcunuzda dolaştığından kilo almanıza sebebiyet verebilir. Kendinize özen gösterirseniz, sağlıklı bir yıl geçireceksiniz.


Çocuklar: Bu yıl Akrep çocuklar, sorun yaratmadan hızla serpilip büyüyecekler. 2005’in son ayında ve gelen yılın Ocak ve Şubat aylarında Mars’ın zıt açısıyla, bünyeleri biraz zayıf olacağından üşüterek anjin olmaya müsaitler. Bitmek bilmeyen enerjileriyle hiç yorulmayan bebeğinizin terini sık sık kontrol etmenizde fayda var. Titiz ve evhamlı annelere tavsiyem şu olacak: Çocuklarınızın enerji boşaltacak hareketlerine izin verin. Onları açık havaya çıkarmaktan kaçınmayın. Aksi takdirde mideleri bozulabilir.


Şanslı dönemler: 7 Nisan – 3 Haziran döneminde Akrepler, hem Mars’tan güç ve cazibe, hem de Venüs’ten para şansı alıyorlar. 20 Temmuz – 12 Ağustos devresinde Venüs, uzun yollardan, yabancılarla yapılan alış verişlerden, paranın bol geleceğini gösteriyor. 7 – 30 Eylül arasında, iş birliğinden nakit akışı olurken, eğer ihtiyaç duyarsanız dostlarınızdan maddi destek de gelecektir. 18 Kasım’dan 11 Aralık’a kadar, mal ve paranızda güçlü artışlar olacaktır.


Riskli dönemler:  10 Aralık’tan 17 Şubat’ta kadar, zıt burçları olan Boğa’da bulunan Mars, ortaklık ve evlilik alanlarındaki işlerinde yoğunluk yarattığı gibi, anlaşmazlıklara ve sürtüşmelere de neden olabilir. 4 – 30 Haziran döneminde, kariyerinizi ve toplumun gözündeki saygınlığınızı korumalı, üslerinizle sert tartışmalara, sürtüşmelere girmemelisiniz. 27 Ekim – 19 Kasım arasında Merkür, Akrep’te retrograt olacağından, yazışmalara, sözleşmelere ve iletişimde meydana gelecek aksamalarına dikkat etmelisiniz.

722320cookie-checkAkrepleri bolluk ve büyüme bekliyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.