Akşener’den Erdoğan’a: “Garibana çöktüğün zaman Gayretullah’a dokunur”

İYİ Parti grup toplantısında konuşan Meral Akşener Erdoğan’a seslendi; “Garibanla oynadığın, garibana çöktüğün zaman Gayretullah’a dokunur. Öyle çarpılırsın ki seni kimse kurtaramaz”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Erdoğan’a seslenen Akşener, “Garibanla oynadığın, garibana çöktüğün zaman Gayretullah’a dokunur. Öyle çarpılırsın ki seni kimse kurtaramaz” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Dün akşam iktidarın havuz medyasında yapılan yoğun propagandayı gördükten sonra Erdoğan’ı uyarmak istiyorum yerli aşı meselesinden siyaset devşirmeye çalışıp da böyle önemli bir sürecin baltalanmasına müsaade etme. Bırak Sağlık Bakanlığımız süreci olması gerektiği gibi yürütsün. Bu konuyu da algı operasyonuna kurban edersen bu sefer altında kalırsın”

“(PTT puluna eski Sırp Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Milorad Dodik’in resminin bastırılması) Ne yaparsanız yapın soykırımı unutmayın Çünkü unutulan soykırım tekrarlanır. Pul bastırmak soykırımı unutmaktır. İnancımıza ve değerlerimize göre o pullarda kullanılan mürekkep değil Müslüman kanıdır, Müslüman kanı. Bu yanlıştan derhal dönün. O pulları vakit kaybetmeden imha edin”

“MEMLEKETİN AKARSULARINA HES PROJELERİYLE ÇÖKMÜŞ YANDAŞLARA PARA AKITIYORLAR”
“Her şeyi iyi yaptıkları yalanını söylemeye devam ediyorlar. Nice yetenekli gençlerimiz iş bulamazken müdürlerine 11, danışmanlarına 5 maaş vermeye devam ediyorlar. Memleketin akarsularına HES projeleri ile çökmüş yandaşlarına tıkır tıkır para akıtmaya devam ediyorlar.”

“Tank Paleti peşkeş çektikleri gibi MKEK’i özelleştiriyorlar. Bu stratejik kurumu peşkeş maceralarına kurban ediyorlar. Dökmedik satmadık bir şey bırakmadılar. Utanmıyorlar. Çünkü milletimizin gerçekleri umurlarında değil. AK Parti ve ortakları için birinci öncelik Saray sefası.

“Cumhurbaşkanı olarak Erdoğan’ın öncelikli görevi Afganistan’daki havalimanın güvenliğini sağlamak değil milletin huzur ve refahını sağlamaktır.”

“HAKARET, TEHDİT, İFTİRA, EDİYORSUN”
“Sayın Erdoğan etrafındaki kabiliyetsiz boş maaşlı danışmanlarına söyle; 27 yıllık siyasi hayatımda başıma gelmeyen kalmadı. Sizinkiler vız gelir tırıs gider. Aldıkları maaşın karşılamalarını söyle. Seni rezil ediyor. Sen bize kulak ver zarar görmezsin. Danışmanlarınla bu kafayla gidin askere tez alırsın tezkere.”

“Sayın Erdoğan fakirle oynama. Günahtır. Onları korkutma. Sen hakaret ediyorsun, tehdit ediyorsun, iftira ediyorsun. Birlikte yoluşalım. Sorun yok. O günlerden geçtin sen. Babalarımızın o gece eve yiyecek getiremediği bir neslin çocuklarıyız biz. Ne çabuk unuttun. Analarımızın sade suya tirit yapıp ekmek bandırdığı çocuklarız biz. Ne çabuk unuttun. Yazıktır günahtır. Yaptırma. Meral Akşener’e hakaret etmek İYİ Parti’ye iftira etmek için garibanı kullanma. Elinde çok büyük güçler var onu kullan. Yazıktır günahtır o kardeşimize yapma. Çoluğu çocuğu var yapma. Garibanla oynadığın, garibana çöktüğün zaman Gayretullah’a dokunur. Öyle çarpılırsın ki seni kimse kurtaramaz.”

“ÇÖKÜLEN YERLERİ TAKİP EDECEĞİM”
“Son dönemde Lütfü Türkkan’ın meşhur çiftliği üzerinden gagalanıyoruz. Bundan sonra kim nerede ne yapmışsa takipçisi olmazsa namerdim. Yakın zamanda İletişim Başkanının eviyle ilgili şeyler çıktı. Hiçbirimiz ağzımızı açmadık şu salonda. Üzerinde tepinebilirdik, tepinmedik. Şimdi yandınız. Madem ki kiralanmış yerlere ‘çökülme’ diye kabul ediliyor. Kira falan vermeden ‘çökülen’ yerleri takip edeceğim. Nasıl iyi takip ettiğimi görecekler.”

2525700cookie-checkAkşener’den Erdoğan’a: “Garibana çöktüğün zaman Gayretullah’a dokunur”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.