Amigo kızla sporcu olan tecavüzcüsü aynı karşılaşmada

H.S., olarak baş harfleriyle adı verilen kız öğrenci, şikâyetinden sonra tutuklanıp sadece gözetim cezası olan Rakheem Bolton adlı lise öğrencisi sporcuya, “Ya ya ya, şa şa şa Rahkeeem Rahkeem çok yaşa” tarzı alkış tuttu, ponpon salladı.

Silsbee Lisesi’nde cheer-leader, amigo olan kız öğrenci geçtiğimiz yıl bir spor karşılaşmasından sonra yapılan kutlama için özel bir partiye katılmış, orada Rakheem Bolton ve adı açıklanmayan iki arkadaşınca bir boş odaya sürüklenip saldırıya uğramıştı. Kapıyı zorla açmaya kalkışan ev ahalisinin sesi üzerine, iddiaya bakılırsa Bolton ve iki kafadarı pencereden atlayıp kaçmıştı.

Polis, iddialar üzerine yeterli kanıt bulamamış, mahkemeye sevkedilen Bolton yine de hakim tarafından iki yıl süreyle özel gözetim, kamu hizmeti yapmak ve para cezasına mahkûm olmuştu. Bolton, kızın iddia ettiği öteki çocukların adını ise ele vermemiş bulunuyordu.

İyi bir sporcu olan Bolton, bu yıl da Lise takımında maçlara çıkınca, Lise’nin amigosu olan H.S., önce ona tezahürat yapmak istemedi. Ancak yerel basına yansıyan haberlere bakılırsa, okul idaresi, tecavüz bir yana tezahürat bir yana diyerek, kız öğrenciye alkış tutmaya zorladı.

1512750cookie-checkAmigo kızla sporcu olan tecavüzcüsü aynı karşılaşmada

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.