Ankara Rock’a doyacak

İlki, geçtiğimiz yıl 30 bin kişinin katılımı ile yapılan festival, bu yıl farklı bir organizasyon ile katılımcılarını ağırlayacak. Ankirockfest-2007, Düşyolu Organizasyon (Ankara) ve Tasarımevi (İstanbul) ortaklığında, Çankaya Belediyesi’nin işbirliği ile Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri’nde açık hava festivali olarak gerçekleşecek. 

Organizasyon yetkilileri festivalin amacını; ulusal ve küresel olaylara dikkat çekerek, toplumsal sorumluluk görevini yerine getirmeyi hedeflemek olarak açıklıyorlar. Küresel bağlamda yaşanan çevre sorunlarının tüm dünya ülkelerinin gündeminde ilk sıraya yerleştiği hatırlatılarak, sanayileşme ve çevreye duyarsızlık gibi sorunların beraberinde getirdiği kirliliğin, herkesi ortak bir bilinç ve sorumluluk doğrultusunda hareket etme noktasına getirdiği vurgulanıyor. 

Festivale katılanlar konser programının yanı sıra 40 bin kişinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği yiyecek, içecek, çarşı ve eğlence alanlarından faydalanırken, farklı aktivitelere katılabilecekler. 

Festival, değişik ücret seçenekleri ile izlenilebilecek. ”Tek Gün” için ücret 21,50 YTL olarak açıklanırken, ”tek gün kamplı” 25 YTL, kombine bilet için ise 75 YTL ödenecek. Biletler, Biletix üzerinden de edinilebilecek. 

FESTİVAL PROGRAMI

6 Haziran: Dejavu, Metropolis, Umut Kuzey, 110, Hayko Cepkin, Nil Karaibrahimgil

7 Haziran: Malt, Redd, Feridun Düzağaç, Bulutsuzluk Özlemi, Erkin Koray, Moğollar

8 Haziran: Karnaval, Asena Özçetin, Barış Akarsu, Yüksek Sadakat, Ogün Sanlısoy, Demir Demirkan

9 Haziran: Aydilge, Anima, Rashit, Vega, Gripin, Manga, Pentagram

10 Haziran: Reset To Default, Arcane, Blacktooh, Crossfire, Ravenwoods, Pilli Bebek, Whisky, Tony Martin (Eski Black Sabbath Vokal)

1151930cookie-checkAnkara Rock’a doyacak

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.