Ağır ceza mahkemesine sevkedildi

İlhan Selçuk’un avukatı Akın Atalay, Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde yaptığı açıklamada, İlhan Selçuk’un polis sorgusunun tamamlandığını kaydetti.


Selçuk’un sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Atalay, “İfadenin içeriğiyle ilgili herhangi birşey söyleyemiyorum. İfade, Ergenekon soruşturması kapsamında verilmiş bir ifadedir” dedi.


Atalay, “suçlamanın ne olduğunun” sorulması üzerine, Ergenekon operasyonu kapsamında, suçlamanın somut olarak savcılık aşamasında ifade edileceğini söyledi.


Atalay, “Selçuk’un polise verdiği ifadenin uzun sürdüğü” iddiaları üzerine de, ifadenin yaklaşık 4 saat sürdüğünü ve ifade alınması sırasında zaman zaman ara verildiğini dile getirdi.


İlhan Selçuk’un bu akşam adliyeye çıkarılmasını beklediklerini kaydeden Atalay, çıkış işlemleri ve doktor kontrolü tamamlandıktan sonra Selçuk’un adliyeye gönderilmesini beklediklerini bildirdi.


“Ergenekon Soruşturması” kapsamında gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlhan Selçuk, adliyeye sevkedildi.


İlhan Selçuk’un avukatı Akın Atalay, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan İlhan Selçuk’un, Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne sevkedildiğini bildirdi.

1057000cookie-checkAğır ceza mahkemesine sevkedildi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.