Asil Nadir’e 5 milyon sterlinlik boşanma davası

Daily Mail gazetesinde yeralan habere göre, Asil Nadir’in ailesi ile ters düşen Nur Nadir, 5 milyon sterlin tutarında dava açtı. Nur Nadir eşinden ayrılmak için 5 milyon sterlin para, Kıbrıs’ta bir villa ve 4 X 4 jeep talep etti.

Haberde, Asil Nadir’den (71) ile aralarında 42 yaş farkı olan Nur Nadir, eşinin ismini temizlemek için davanın sonuna kadar destek sözü verdiği hatırlatıldı.

Kıbrıslı Türk işadamı, Ağustos 2012’de Nadir Londra’da Polly Peck International şirketinden 29 milyon pound usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle mahkum olarak, Belmarsh cezaevine konmuştu.

Asil Nadir’in Londra’da yargılandığı dönemde yanında olan ve destek veren Nur Nadir, işadamının hapse mahkum olması üzerine Kıbrıs’a dönmüştü. Nadir ailesi ile ters düşen Nur Nadir, ailenin sahibi olduğu Kıbrıs Medya Grup’taki işine son verilmişti. Gazetenin haberinde, Nur Nadir’in boşanması için eşinin kız kardeşi Bilge Nevzat tarafından kendisine baskı yapıldığı iddiaları da yer aldı.

Haberde, Nur Nadir’in boşanma süreci boyunca İngiltere’de kalacağı belirtildi. Nur Nadir’in avukatı, müvekkilinin talep edilen miktarın yarısına razı olması durumunda boşanma davasında anlaşma sağlanabileceği de haberde yeralıyor.

Asil Nadir cezaevinden gönderdiği mesajda “beni bırakırsan herşeyden vazgeçip, mücadeleme son veririm” dediği kaydedildi. MUSTAFA KÖKER / Erovizyon.co.uk

849840cookie-checkAsil Nadir’e 5 milyon sterlinlik boşanma davası

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.