Askerler, bu yıl UFO’culuk oynamayacak

Bu yılın UFO Festivali’nde, uçurulacak uzaylı taklidi helikopter kıtlığı yaşanıyor. Amerikan Hava Kuvvetleri, elindeki helikopterleri Irak, Afganistan ve orman yangınlarına ayırdığı gerekçesiyle, bu  yılki UFO Festivali’ne katılmayacağını açıkladı.

Her yıl 30 Haziran ile 3 Temmuz arasında New Mexico Eyaleti’nin Roswell kasabasında düzenlenen UFO Festivali, uzaylı taklidi yapan helikopterler olmadığı için, bu yıl sönük geçecek.

Önceki senelerde, helikopterler kasaba üzerinde UFO gibi pike yaparak, alkışlar arasında süzülüyordu.

1947 yılında Roswell kasabası yakınlarında bir UFO kazası olduğu, yere çakılan uzay aracının içinden biri canlı, ötekisi kazada ölmüş iki “E.T”nin ele geçtiği duyulmuş, ancak yine iddialara göre, dünyamızı ziyaret eden uzaylılar FBI ve Pentagon tarafından gizlice ortadan kaldırılmışlardı.

Daha sonra “The New York Times” gibi ciddi yayın organlarında yeralan fotoğraflarda, canlı olarak ele geçmiş uzaylının FBI ajanları arasında görüntüleri yayınlanmıştı.
O zamandan beri, Roswell’da her yıl UFO Festivali düzenleniyor, bu etkinlik bir çöl yerleşim yeri olan kasabada önemli gelir kaynağı oluşturuyordu.

Amerikan Hava Kuvvetleri’nin “helikopter kıtlığı” yüzünden bu yıl sönük geçecek olan UFO Festivali’nin bu talihsizliğine karşın, halk vatanseverlik duygularıyla durumu anlayışla karşıladı.

 

1131400cookie-checkAskerler, bu yıl UFO’culuk oynamayacak

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.