‘Atma Recep’ yakında sahnede

1990’lı yılların başından itibaren “Ah Şu Kıbrıslılar”, “Salisenin Bendoları”, “Nar Çiçeği Cavidan”, “Yazık Oldu Portokaliye”, “Şişe Solina” gibi oyunlarla Londra’ya tiyatro turneleri düzenleyen ve Kıbrıs Türk diliyle kültürünü sahneye aktaran Susuzlu bu kez yeni bir oyun için Londra izleyicisinin karşısına çıkacak.


Alper Susuzlu’nun 25’inci sanat yılı dolayısıyla Kıbrıs’ta sahnelenen ve büyük ilgi gören “Atma Recep” isimli komedi oyunu ‘hit’ olmuş bölümlerden oluşuyor. 26 Şubat 2006 Pazar günü St. Monica’s Hall’da saat 20:00’de Londra’lı seyirciye kahkaha dolu saatler yaşatacak oyununda, Susuzlu Tiyatro Kumpanyası’nın oyuncuları da yer alacak. “Atma Recep” komedisinin hem yönetmenleğini hem de yazarlığını yapan Alper Susuzlu’ya İlke Susuzlu, Tülin Susuzlu, Serap Dağaşan ve Fatoş Törer eşlik edecek. Oyunun teknik sorumluluğunu ise Güzay Susuzlu yürütecek.


İlk kez Aman Aman Canikom oyunuyla izleyicinin karşısına çıkan fakat daha önce birçok başarılı oyuna imzasını atan Susuzlu Tiyatro Kumpanyası’nın oyuncuları Alper Susuzlu ile birlikte sahneye çıkacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.


26 Şubat Pazar gecesine hazırlanan ekip izleyiciyi gülmekten kırıp geçirmek için sıkı bir tempo içinde çalışıyor. Kıbrıs’ın hoş sohbet delilerini, aile ilişkilerini, güncel olayları, Kıbrıs ağzını, arkadaşlıkları ve sağlık sistemini mizahi bir kurgu içinde harmanlayıp ironik bir dille izleyiciye aktaran “Atma Recep” komedisinde oyuncular kılıktan kılığa girerek sahnede büyük bir çeşniye ve zenginliğe yardımcı olacak.


Atma Recep oyununun sponsorluğunu ise çeyrek asırdır Londra’da yaşayan Kıbrıslı Türk, Türkiyeli ve Kürt toplumlarına hizmet veren Kıbrıs Türk Toplum Merkezi ve Toplum Postası üstlendi. Oyun hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve biletlerinizi temin etmek için 07799238839 ve 0207 354 44 24 numaralı telefonların aranabileceği belirtildi.

787530cookie-check‘Atma Recep’ yakında sahnede

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.