Avrupa Yıldızını Arıyor’da son hafta

Cyprus Meze Bar & Restaurant’ta 2-3 Aralık tarihleri arasında başlayacak ses yarışmalarında 13 finalist belirlenecek. Finale kalanlar 9 Aralık’ta basının da aralarında bulunduğu jüri önüne çıkacak.

Rafet El Roman, Nazan Şoray, Oğuz Avadan ve Yalçın Dümer’den oluşan Jüri’nin ve halkın cep telefonu mesajıyla seçeceği “Yıldız” 17 Aralık’ta açıklanacak. ”İngiltere Yıldızı”, Avrupa’nın da yıldızı olmak için Almanya’da yarışacak.

AVRUPA’DA İLK KEZ

Yarışmanın Londra ayağının yapımını 24 Kare Ltd. üstlendi ve yarışma için Cyprus Meze Bar da ana sponsor oldu.

Almanya başta olmak üzere İngiltere, Fransa, Belçika, Hollanda, İsviçre, Avusturya, Danimarka ve Türkiye`de yapılacak olan seçmeler sonunda Avrupa`da yaşayan Türkiyeliler ilk kez yıldızına kavuşmuş olacak.

Yarışmaya katılan ülkelerde yapılacak elemeler sonrasında Dortmund’a gelecek olan finalistler en az bir aylık repertuar, dans, müzik eğitimi ve provaların sonunda canlı yayında izleyici karşısına cıkacaklar. Her hafta bir kişinin eleneceği yarışma sonunda, Avrupa yıldızına kavuşmuş olacak.

STAR YAYINLAYACAK

“Avrupa Yıldızını Arıyor” Londra`da ilk kez yapılan bir müzik yarışması olma özelliği de taşıyor. Program her hafta Türkiye’de ve tüm Avrupa’da Star TV tarafından yayınlanacak.

Yapılan açıklamada yarışma birincisi Jüri ve halk tarafından belirlenecek. Her hafta telefonla halkın belirlediği ve elediği yıldız adayı gelen telefonlarla aldıkları oy yüzdesi ve jüri oyları belirleyici olacak. “Avrupa Yıldızını Arıyor” şarkı yarışmasına adaylar istedikleri tarzda katılabilecekler.
 

1096130cookie-checkAvrupa Yıldızını Arıyor’da son hafta

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.