Ayşe Erbulak 9 Şubat’da Londra’da

Britanya Türk Kadınlar Derneği, ünlü sanatçı Ayşe Erbulak’ı 9 Şubat’da stand-up gösterisi ile ağırlıyor.

Ünlü sanatçı Altan Erbulak’ın kızı olan Ayşe Erbulak, Türkiye’nin en önde gelen kadın stand-up’cılarından. Kendisinin kaleme alıp, yönettiği ve oynadığı “ Gösteri ve Yorum”, kadınlar ve kadın dünyasının yaşama dair her yönünü, rengarenk gözlüklerinden bakarak anlattığı bir sunum. Bir saatlik performansında Ayşe Erbulak, çeşitli kıyafetler giyerek, bir bedende kaç tane kadın olduğunu komedi ve söyleşi ile dile getirecek.

BTKD başkanı Maviş Fuchs, bu konuda yayınladığı duyuruda, dernek üyelerini ve sanatseverleri Holborn’daki Kingsway Hall Hotel’de (66 Great Queen Street, London WC2B 5BX – en yakın istasyon Holborn Underground Station) 9 Şubat’daki gösteriye davet ederek, güzel bir etkinliğe daha BTKD olarak evsahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

Program sonrası Ayşe Erbulak ile sohbet ve cay-kahve servisi yapılacağı belirtildi. 9 Şubat’daki gösteri saat 15.00’de başlayacak ve 17.30’da sona erecek. Girişin 15 sterlin olacağı gösteriye katılmak isteyenlerin “Rezervasyon ve ödemeler için:
[email protected]
O7717790830
07956840055
07466909475
07904879752
Irem Goulding
6 Victoria Grove London.
N12 9DH” aramaları veya yazmaları istendi.

AYŞE ERBULAK?

Ünlü tiyatro sanatçısı Altan Erbulak’ın kızı olan Ayşe Erbulak ,Günaydın, Güneş ve Sabah gazetelerinde çalıştıktan sonra İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Ali Poyrazoğlu tiyatrolarında oynadı. Ayşe Erbulak, TV kanallarının mutfağında çalıştığı gibi birçok televizyon dizisinde de rol aldı.

TRT’de 200 bölüm canlı yayında Anne-Çocuk programı sunan Erbulak, ayrıca “Pis 7’li” ve “Aşkın Halleri” dizilerinde rol aldı. Rol aldığı “Stjördal Teater” ile İstanbul’da Tiyatro Festivali’nde de Türk seyircisi ile yeniden buluştu.

Çok Şekerli Ölüm, Limoni Ölüm, Ödüllü Ölüm adlı polisiye romanları ile yazar olarak da kendini kanıtlayan Ayşe Erbulak, şimdilerde kadınların da stand-up yapabileceğini ispatlayabilmek için sahnede tek kişilik gösteriler yapıyor.

850260cookie-checkAyşe Erbulak 9 Şubat’da Londra’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.