Aziz Yıldırım’ı vuracakmış

Kadıköy ilçesinde AK Parti ilçe binası önünde nöbet tutan bir polisin “MP5” model otomatik silahı çalındı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, silahı “Rambo” lakabıyla tanınan Fenerbahçe taraftarı Okan Güler’in çaldığını belirledi.

Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi yaşanan bu hırsızlık olayı polisi alarma geçirdi. Polis ekipleri her yeri didik didik aradı. Aramaya yüzlerce polis katıldı.

Aranan yerlerden biri de Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı oldu. Gece yarısı stadın ışıklarını yakan polis, “Rambo”yu burada da aradı.

“Rambo”yu bulmak için otoyol kenarları, parklar, hastane bahçeleri de arandı.

KÖPEK KULÜBESİNDE SIKIŞTIRILDI

Aramalar sonuç verdi ve Okan Güler, sabah saatlerinde Kızıltoprak’ta bulundu. Güler, Hatboyu Ömer Efendi Sokak’ta bulunan bir apartmanın bahçesinde saklandığı köpek kulübesinde polis tarafından sıkıştırıldı.

Polis, sokak çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alırken; olay yerine özel harekat ekipleri de geldi.

Yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarının ardından Güler, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Okan Güler, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi.

‘AZİZ YILDIRIM İÇİN ALDIM’

“Rambo” basın mensuplarına ”Silahı çalmadım, buldum. Fenerium’a girip Aziz Yıldırım’ı protesto edecektim. Çalışan personeli çıkartıp kendimi rehin alacaktım. Amacım Aziz Yıldırım’a gönderme yapmak. Aziz Yıldırım’ı istemiyorum. Ali Koç Fenerbahçe’nin başkanı olana kadar Fenerbahçeliliğimi dondurdum” dedi.

1264230cookie-checkAziz Yıldırım’ı vuracakmış

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.