BA Antalya-Londra arası uçacak

BA’den yapılan açıklamaya göre; yeni hat, 10 Nisan 2008’de başlayacak. BA, Boeing 737-400 uçakları ile, pazar, salı ve perşembe günleri olmak üzere, Antalya’ya yıl boyunca Londra Gatwick Havaalanına haftada üç uçuş gerçekleştirecek.


BA açıklamasında şöyle denildi:


“Türk Rivierasına açılan noktaya yönelik olarak başlatılan ekstra uçuşlar, Antalya’nın palmiyeli bulvarlarının, ödüllü yat limanının ve bozulmamış plajları ile tarihi yerlerinin İngiltere’de ne denli popüler olduğunu da ortaya koymaktadır.


Sporseverler için, Antalya hızla, golf, trekking, rafting ve diğer outdoor faaliyetleri için başlıca bir merkez olma yolunda.” 


BA Türkiye Ticaret Müdürü Ayşim Arda, “Türkiye’de uçuş yaptığımız noktalara Antalya’yı da eklemekten büyük mutluluk duyuyoruz; bu gelişme, İngiltere’de Türkiye’ye yönelik uçuşların gördüğü talebin yüksekliğini yansıtmakta” diye konuştu.


Arda şu değerlendirmeyi yaptı:


“Doğal olarak, bu uçuşlar, tatil piyasasına hitap ediyor ve gitgide daha fazla kişi, Türkiye’nin turistik yerlerinin cazibesini keşfediyor. Dünya standartlarında British Airways hizmetlerinin keyfini çıkararak, Antalya’ya doğrudan uçmanın verdiği rahatlığın alışkanlık yaratacağını biliyorum…”


Arda, “Birçok yolcumuzun, Türk Riviera’sı Antalya’ya giderken BA ile uçmayı tercih ettiklerini belirtmesi üzerine, bu bölgeyi de, uçuşlarımıza dahil ettik” diye devam etti.


BA halihazırda, Istanbul’a günde üç, İzmir’e de haftada dört uçuş gerçekleştirmekte.  Tüm BA hizmet ve ürünlerinin kapsamlı ayrıntıları www.ba.com adresinden öğrenilebilecek.

806020cookie-checkBA Antalya-Londra arası uçacak

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.