Bahçeli: AİHM ihanet mahkemesidir

MHP lideri Devlet Bahçeli, Selahattin Demirtaş hakkında verdiği karar nedeniyle AİHM’i “ihanet mahkemesi” olarak nitelendirdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin partiyle birlikte seçim kampına girdiği Antalya’da konuşma gerçekleştirdi.

Bahçeli’nin konuşmasından satır başları;

Tuzaklara takılmadan, oyunlara aldanmadan çalışıyoruz. “Ne mutlu Türk’üm diyene” sözünden beslendik.

Terörle sineceğimizi, irademizin kırılacağını zannettiler. Bu topraktan Türklüğün izini silmeye kimsenin gücü yetmez.

Ne aldandık ne de aldattık. Üstlendiğimiz sorumluluk büyüktür. 2023 yılında lider ülke Türkiye’ye ulaşacağız. Gayemiz süper güç Türkiye’ye varmaktır.

Yeni bir yönetim şeklinin geçiş sürecindeyken hiçbir şeye kayıtsız kalamayız. MHP, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin teoriden pratiğe kadar her aşamasında içindedir, aktif bir öğesidir. Mimarisinde pay sahibi olduğumuz hükümet sisteminin muhafazası için ihtiyaç duyulan her fedakarlığı elbette seve seve yaparız, bundan gocunmayız

Ülkenin istikrarlı yönetiminin güvencesi hükümet sistemidir. HDP, CHP, İP aynı çizgidedir. 31 Mart seçimlerini rejim krizine dönüştürmek istiyorlar. AİHM Demirtaş kararıyla skandal bir karara imza atmıştır. AİHM, ihanet mahkemesi olmaktan başka bir işe yaramamıştır.

İttifakta sorun çıkaran gelgitleri geride bıraktık. İstanbul, Ankara ve İzmir’de aday çıkarmıyoruz. Cumhur İttifakı’nın oylarının düşmemesi için çalışacağız.

2248410cookie-checkBahçeli: AİHM ihanet mahkemesidir

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.