Bahçeli: Muhteşem bir kalkışın yaşanacağını düşünüyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Ekonomide açılan ya da açılacak yeni ufuklarla muhteşem bir kalkışın yaşanacağını düşünüyorum” dedi.

Bahçeli partisinin Meclis grup toplantısındaki açıklamalarından satır başları şöyle:

  • “Ekonomide açılan ya da açılacak yeni ufuklarla, demokrasi ve hukuk alanlarında kuvveden fiile geçecek sağlam ve sağduyulu hamlelerle fasit çemberin kırılacağını, muhteşem bir kalkışın yaşanacağını düşünüyorum.”
  • “Kıbrıs, 307 yıl hakimiyetimiz altında huzur, barış ve güvenlik içinde yaşamıştır. KKTC Türkiye için hayat, varoluş, yok oluş konusudur. KKTC’nin güvenliği demek, Türkiye’nin güvenliği demektir.
  • “Kapalı Maraş’ın yerinde bir kararla sahil kesiminin açılması, bizim de buraya ziyaretimiz konuya muhatap çevrelerin tepkisini çekmiştir. Biz vatan toprağını ziyaret etmek için provokasyon çığlığı atan Yunanistan’dan mı izin alacaktık?”
  • “CHP, HDP, İYİ Parti ve Saadet Partisi’nin anayasa hazırlığı konuşulmaktadır. Sokağa bırakılan ihanet metnini kim hazırladı? Hazırlanmış metin için kurulan masaya kim oturdu? Kılıçdaroğlu hayreti bıraksın, haysiyetli itiraf etsin.”
  • “Anayasa’nın ilk dört maddesi kırmızı çizgimizdir.”
2469190cookie-checkBahçeli: Muhteşem bir kalkışın yaşanacağını düşünüyorum

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.