Bahçeli: Osman Kavala Soros’çudur, Selahattin Demirtaş teröristtir

Bahçeli: Utanmadan ‘Osman Kavala, Selahattin Demirtaş neden hapiste?’ diye sormuş. Osman Kavala Sorosçu’dur, Selahattin Demirtaş teröristtir.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu.

Bahçeli’nin konuşmasında öne çıkanlar şöyle:

“ARKA KAPIYI DOLANINCA SAYIN ABDULLAH GÜL’ÜN CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞI İÇİN KULİS YAPAN SİYASET KALPAZANLARI…”
“Ön kağıda Sayın Erdoğan’ın cumhurbaşkanı adaylığına destek iddiası verip arka kapıyı dolanınca Sayın Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanlığı adaylığı için kulis yapan siyaset kalpazanları bizi anlayamaz. Bizi kavrayamaz. Biz krizlerin ortağı değiliz. İnsanımızın dert ortağıyız. Cumhur ittifakının yılmaz ortağıyız. Ama selamsız sabahsız siyaset düşkünlerinin emin olunuz hangi mihrakların ortağı olduğunu uda gayet iyi biliriz. Siyasetteki adını sanını unvanlarını borçlu olduğu partisine ve liderine vefasızlığı yapan her türlü dönüşü kepazeliği yapar, bugüne kadar ya yapmıştır. Alnı lekeli vicdanı rehinli bir şahsın sözleri değersiz olmakla birlikte ayaklarımızın altındadır. Varsın konuşsun değersiz fukara. Onun ve beş yaşından beri ülkücü olduğunu ileri süren Serok Ahmet’in acilen akıl ve ruh kontrolünden geçmeleri durum vahimse uzun bir süre yatılı olarak tutulmaları siyaset ve toplum huzuru arına tavsiyemdir. ”

“BİR TERÖRİSTİN YERİ İSE DEMİR PARMAKLIKLARIN ARDIDIR”
“CHP yönetiminin sorunu karmaşıklaşarak kronikleşmiş bir sorundur. Millet adına adalet istediğini açıklamış. Masum insanların kin ve intikam duygusuyla tutuklu kaldıklarını söylemiş. Utanmadan ‘Osman Kavala, Selahattin Demirtaş neden hapiste?’ diye sormuş. Osman Kavala Sorosçu’dur, Selahattin Demirtaş teröristtir. Bir teröristin yeri ise demir parmaklıkların ardıdır. Sayın Kılıçdaroğlu, Demirtaş’ın neden hapiste olduğunu milletvekillerine değil cesaretin varsa, şehit annelerine sor, yiyorsa şehit babalarına sor. Bir teröristin niye hapiste olduğunu sormak teröristin müdafaasıdır. CHP’li kardeşlerim bu rezilliği nasıl hazmedecekler. İP’e oy veren kardeşlerim, HDP ile teröristlerle işbirliğini nasıl içlerine sindirecekler.”

“VARMAK İSTEDİĞİ YER NERESİDİR?”
Bahçeli, “Kılıdçaroğlu bürokratlara değil, İBB Başkanına kafa yormalı, onu fazla serbest bırakmaktan kaçınmalıdır. Sadece boş zamanlarında belediye binasına ve İstanbul’a uğrayan bu şahsın gezmediği yer neredeyse kalmamıştır. Gözümüzden kaçtığı sanılmasın. Sipariş bir senaryo devrededir. Görev sahası İstanbul’la sınırlı olan bu belediye başkanının il il gezmekteki amacı nedir? Varmak istediği yer neresidir? Yunanistan ziyaretine niye ihtiyaç duymuştur” diyerek İmamoğlu’nu da hedef aldı.

2558260cookie-checkBahçeli: Osman Kavala Soros’çudur, Selahattin Demirtaş teröristtir

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.