Bahçeli’den ‘Geççek’e yorum

MHP lideri Devlet Bahçeli, Tarkan’ın ‘Geççek’ şarkısıyla Covid-19 dönemini kastettiğini söylediğini öne sürdü. Bahçeli, ”Tarkan’dan zilletin Tarzan’ı çıkarılamaz” dedi.

Partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuşan Bahçeli Tarkan’ın şarkısı ”Geççek” şarkı sözleri ile Covid-19 dönemini kastettiğini söylediğini belirtti.

Kürsüden 6 rakamını gösteren MHP lideri, ters çevrildiğinde 9 rakamı olduğunu belirterek ”Mesele bakmak değil görmektir” dedi.

Bahçeli özetle şöyle konuştu:

”Tarkan bir şarkı sözü yazıp bunu seslendirdi. Akbabalar leşe nasıl üşüşürse bu şarkıya da üşüştüler öyle. Tarkan ‘geçecek’ diyor, bunu da Anadolu’da yaygın bir ağız şivesiyle söylüyor.

Elbette geçecek zillet geçecek, sıkıntılar geçecek, terör geçecek, sorunlar bitecek buna da az kaldığı görülecek. 6 rakamına dikkat buyurunuz bu rakamı terse çevirdiğinizde 9 rakamı ortaya çıkar. Mesele bakmak değil görmektir.

Tarkan şarkı sözleri ile Covid-19 dönemini kastettiğini söylüyor. ‘Hayır iktidarı kastettin’ dayatmasında bulunuyorlar. Niyet okuyucuları fitne yayıyorlar. Ayıptır ayıp, bu saptırmanın kime ne faydası vardır?

İktidar şarkı ile kurulmadı hükümet şarkı ile oluşmadı; velev ki iddialar doğru olsa bile bir şarkı ile yıkılmaz yıkılamaz. Buradan zillet ittifakına ekmek çıkmaz. Tarkan’dan zilletin Tarzan’ı çıkarılamaz. Bir şarkı sözünden yeni bir kutuplaşma sayfası açmanın kimseyi faydası olmaz.”

2586320cookie-checkBahçeli’den ‘Geççek’e yorum

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.