Bakan Atasoy, ‘süperbag’ kurbanı

Atasoy, Gazi Üniversitesi Hastanesi’nde  akciğer zarında kalınlaşma nedeniyle geçirdiği biyopsi sonrası kaptığı enfeksiyon nedeniyle İbni Sina Hastanesi’ne getirilmişti.


“MRSA” denilen antibiyotiğe dirençli, çok az ilacın etkilediği bir mikrop aldığı belirtilen Atasoy, hastanede yoğun bakım altında tutuluyordu.


Veysel Atasoy, 1947 yılında Zonguldak’ta doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde öğrenim gören Atasoy, çeşitli kurumlarda idarecilik, kaymakamlık, Devlet Personel Dairesi ve Devlet Planlama Teşkilatı’nda genel sekreterlik görevlerini üstlendi.


Anavatan Partisi Kurucu Üyesi olan bu partide genel başkan yardımcılığı görevinde bulunan Atasoy, Devlet, Ulaştırma ve Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlıkları yapmıştı.


ANAP’TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI


ANAP Genel Başkan Vekili Halil İbrahim Özsoy, eski bakanlardan Veysel Atasoy’un vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.


Özsoy’un mesajı şöyle: “Partimizin kurucu üyesi, Zonguldak eski milletvekili ve Ulaştırma eski Bakanı, değerli siyaset adamı Veysel Atasoy’u kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Tüm Anavatanlı partililerin gönlünde yaşayacak olan Veysel Atasoy’a Allah’tan rahmet, ailesine ve ANAP camiasına sabır ve başsağlığı dileriz.”


 
 

675570cookie-checkBakan Atasoy, ‘süperbag’ kurbanı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.