Başkentte bomba alarmı

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Sıhhiye’deki çok katlı otoparkta ”patlayıcı madde yüklü” bir aracın bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçen polis, otoparkın çevresinde bulunan Aksu Caddesi, Tuna Caddesi ve Marmara Sokağı’nı yaya ve araç trafiğine tamamen kapattı.


Polis ses yayın aracından, otoparkta şüpheli bir durum olduğu belirtilerek, ”Otopark civarına geçiş yapmayın. Güvenliğiniz için bölgeden uzaklaşın” anonsları yapıldı. Vatandaşlar, güvenlik şeridiyle kordon altına alınan bölgeden ayrılmaları konusunda polis tarafından ikaz edildi. Olay yerine gelen bomba imha ekipleri patlayıcı detektör köpekleriyle şüpheli aracı inceledi. Bomba imha ekipleri araç üzerinde çalışmalarına devam ederken, bölgeye tedbir amaçlı olarak itfaiye ve 112 Hazır Acil ekipleri çağrıldı. Aracın otoparkın ikinci katında olduğu öğrenildi.


Olay yerine gelen Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, ”otoparkta şüpheli araç bulunduğu ihbarı üzerine” gerekli önlemleri aldıklarını belirterek, ”paniğe gerek olmadığını” ifade etti. Yılmaz, ekiplerin gerekli çalışmayı yapacaklarını kaydetti.


 

1048040cookie-checkBaşkentte bomba alarmı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.