Balıkesir 4,6 sallandı

AFAD, Balıkesir’de saat 18.44’te 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Çevre iller ve İstanbul’da da hissedilen depremde herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığı bildirildi.

AFAD, saat 18.44’te Balıkesir’in Gönen ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin derinliği 12.3 kilometre olarak açıklandı. Balıkesir’deki deprem çevre iller ve İstanbul’da da hissedildi.

AFAD açıklamasında, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı, gelişmelerin takip edildiği belirtildi.

BAKAN KOCA: CAN KAYBI VE YARALANMA OLMAMIŞTIR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Balıkesir’de meydana gelen depremle ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “18.44’te Balıkesir Gönen’de meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde, şu anki bilgilere göre can kaybı veya yaralanma olmamış, İl Ambulans Başhekimliğimize çağrı yapılmamıştır. Saha kontrol çalışmamız sürüyor. Balıkesir halkına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum” dedi.

VALİ VE BELEDİYE BAŞKANI: OLUMSUZ BİR DURUM YOK

Balıkesir Valilisi Hasan Şıldak, depremin ardından yaptığı açıklamada il genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtti.

Vali Şıldak, “Bugün saat 18.44’te Gönen İlçemize bağlı Tahtalı Mahallemiz merkezli 4.6 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak şu ana kadar intikal eden bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Jandarma ve Afad birimlerimizin bölgede tarama çalışmaları devam etmektedir. Gönen İlçemize ve Balıkesir’e geçmiş olsun dileklerimizle kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz da kendilerine ulaşan olumsuz bir bilgi olmadığını söyledi.

2623700cookie-checkBalıkesir 4,6 sallandı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.