Balkon konuşmasına “Birleşme vakti” diye başladı, Kılıçdaroğlu’nu yuhalattı

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunu resmi olmayan rakamlara göre yüzde 52 oy ile kazanan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, balkon konuşması yaptı: Kazanan tüm kesimleri ile milletimizin ta kendisidir! Bizim iktidarımızda Selo’nun dışarı çıkması mümkün değildir

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunu resmi olmayan rakamlara göre yüzde 52 oy ile kazanan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, balkon konuşması yaptı. Konuşmasına “Bugün kimse kaybetmemiştir, 85 milyonun tamamı kazanmıştır. Kimseye kırgın, küskün, kızgın, öfkeli değiliz. Artık seçim dönemine dair tüm tartışmaları ve çekişmeleri bir kenara bırakma zamanı” diyerek başlayan Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Selahattin Demirtaş’ı kalabalığa yuhalattı.

Erdoğan, konuşmasında kampanya döneminde mitinglerinde sıkça söylediği “Duyanlara duymayanlara” şarkısını söyleyerek başladı. Toplanan kalabalık, “İşte ordu, işte komutan” sloganları attı. Ayrıca, “Apo’nun p…leri yıldıramaz bizleri” sloganları da atılırken, Erdoğan’ın 6 buçuk yıldır tutuklu olan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı hedef aldığı sırada “Selo’ya idam” diye de bağırıldığı duyuldu.

2691390cookie-checkBalkon konuşmasına “Birleşme vakti” diye başladı, Kılıçdaroğlu’nu yuhalattı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.