Bas bas paraları Leyla’ya, bir daha mı geleceğiz dünyaya…

Basında yer alan bazı yorumlara bakılırsa, adı polis tarafından açıklanmamış olan Floridalı bu erkek, bir “aptallar kıralı” idi.

Florida’da yaşayan online âşık adam, sevgilisinin kendisini Amerikalı olarak tanıttığını, sürücü ehliyetinin fotokopisini e-postayla gönderdiğini, bu nedenle varolduğuna inandığını söyledi.

Kadın, “Başım dertte, Malezya’dayım, kurtar buradan beni aslan erkeğim!” gibi mesajları Nijerya’dan, Kenya’dan, İngiltere’den ve başka ülkelerdeki adreslerinden sevgilisine göndermekteydi. “Sakın kimselere bahsetme, polise falan gitme, yoksa beni öldürecekler” tarzında ürkütücü notlar alan adam çaresizlik içinde kıvranıp duruyordu.

Bu acil notları aldıkça yerinde duramayan âşık adam, sevgilisini bulunduğu müşkil durumdan bir an önce kurtarmak için kesenin ağzını açtı ve para yağdırdı.
Paraları vermekle kalmayıp özel bir dedektif tutmak yahut polise başvurup sevgilisini “bir uluslararası operasyonla kurtarmak” istemesi üzerine durum Florida polisi tarafından ortaya çıkarıldı. Ancak, polisin, “Üzgünüz, ama dolandırılmışsınız” demesine inanmayan adam, “Hiç öyle şey yapar mı benim sevgilim” diye karakolu küskün bir hâlde terk etti.

1523060cookie-checkBas bas paraları Leyla’ya, bir daha mı geleceğiz dünyaya…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.