Baştan çıkarıcı öğretmenlere karşı veliler hazırlanıyor

Hıristiyan örgütlerin ve kiliselerin arka çıktığı bu “Veli Hareketi” öğrencilerin anne ve babalarına hangi tür öğretmenin cinsel olarak tehlikeli olacağını öğretmeyi amaçlıyor. Bu amaçla yayın yapan Christ Wire adlı dinsel bir kuruluş işin arkasını bırakmıyor ve yayınlarında son zamanlarda polis kayıtlarına geçmiş öğrencileriyle düşüp kalkan hoca hanımların fotoğraflarını kullanıyor.

Şimdiden yüzbinlerce velinin e-posta adreslerine postalanan bilgilere göre, bir öğretmen eğer kadınsa “süzgün bakışlarından” hemen anlaşılırdı. Yine veilen bilgilere bakılırsa, böyle bir fettan kadın hoca “Elma dudaklı” olurdu. Genellikle böylesi şeytan ruhlu öğretmen hanımlar erkek öğrencilerini baştan çıkartmak için uzun saçlara sahiptir. Açıklamalarda, öğretmen hanımın uzun saçlarıyla öğrencisinin üzerine eğilip omuzlarını, başını tahrik edeceği iddia edilmekteydi. Bu türden vamp bir kadın hoca gömleği yahut bluzu göğsüne kadar açık ve meme çatalı ortada kalacak biçimde dolaşırdı. Ceket giyiyorsa düğmeleri açık, eğer fermuarlı bir şey giymişse fermuar yarıya kadar açık bulunurdu. Elleri mutlaka ve devamlı kremli olurdu ve öğrencilere dokundukça elindeki yumuşaklığı hissetmeleri istenirdi.
Bu tanımlamalarla verilen taciz eden, tecavüz eden hoca profiline ait bir fotoğraf da eli kelepçeli olarak velilere, ailelere postalandı.

1512550cookie-checkBaştan çıkarıcı öğretmenlere karşı veliler hazırlanıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.