“Beni seçin, vallahi gecekonduya taşınırım” dedi…

Vali adayı Bill, seçilir ve sonra sözünü tutarsa, şu anda yaşamakta olduğu lüks semtteki malikânesini hemen terk edecek. Verilen bilgilere göre, 400 metre kare genişliğindeki, özel garajlı, yüzme havuzlu, büyük bir bahçesi olan villasını boşaltıp yoksulların yaşadığı mahalleye gidecek.

İki buçuk milyon Dolarlık evinden çıkıp 10 bin Dolar değerindeki bir gecekondu (mobil eve) yerleşmek vaatinde bulunan Demokrat Bill’i kimse şimdilik ciddiye almadı. Bill White’ın eşi ve ailesi bu siyasi karara ne kadar uyacaklar diye şimdiden kuşkular da belirdi.

Gecekondularda yaşayanlara bakılırsa, bu vaat sözde kalacaktı. Austin kentinin yoksul mahallelerinde yaşayanlarla görüşmüş bir Austin kentindeki yerel gazetecinin aktardıklarına bakılırsa, mahallenin sözü dinlenen yaşlılarından, 78 yaşındaki yoksul emekli Morgan Chatter, “Vali seçilince göstermelik olarak buraya gelecektir, yerleşmiş gözükecek, sonra yine zengin evine dönecektir,” dedi.

Yoksul gecekondu-mobil ev halkı seçilecek valinin sözlerine itibar etmese de sırf Obama yanlısı bir Demokrat olduğu için oy vereceklerini de sözlerine ekledi.

1512350cookie-check“Beni seçin, vallahi gecekonduya taşınırım” dedi…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.