Bir başlangıçtan hikayeler ve dersler

İnternette ihtiyacımız olan bilgiyi doğru elde etmek için Google kullanabiliriz; Teklifler ve çalışma belgeleri  hazırlayabiliriz ve onları müşterilere derhal sunabiliriz;  ve  stratejileri gözden geçirebilir ve tartışabiliriz ve gereksiz gecikmeler  olmaksızın gerçek zaman kararları veririz. Her yeni cihaz  veya kapasite, daha etkin olarak işleri (şeyleri) yapmak için   diğer fırsatları başlatır.


Ve, günlük faaliyetlerimiz içine   yeni teknolojik marifetli küçük bir aracı nasıl hızlı benimsediğimiz  özellikle ilginçtir.  Birisinin “ benim BlackBerry  olmaksızın ne yapabileceğimi bilmiyorum” kaç kere dediğini  size söylemeyebilirim.


Ara sıra  o, dehşet vericidir. Değişmeler ve yeni aletlerle devam edip etmeyeceğinizi sorgularsınız. Fakat gerçek,  bu ilerlemeler, e4 gibi şirketleri başlatmak için yardımcı olmasıdır.


Dizüstü bilgisayar uygunluk ve,  hızlı ve verimli çalışma bakımından ne anlama geldiğini düşünün. Ani bir zamanın hepsi, uçuşlarda kaybolmaz, dizüstü bilgisayardan sunumlar hazırlayabilir ve verebiliriz, ve bir müşterinin sitesinde veri üzerinde çalışabiliriz, bir belge hazırlayabiliriz, ve onlara gün sonunda sonuçları verebiliriz. Araçlar, bilgi ve veri, ev, iş ve tatilde, DAİMA  sizinledir.   (şüphesiz, birçok insan bunu oldukça  kullanışsız hisseder, fakat, zaman çok  değerli olduğundan,  iş sahipleri için o,  beklenmedik bir nimettir. )


Bir  konferans bağlantısı (çağrısı)  düzenlemenin nasıl kolay olduğunu düşünün.  Hergün yeni özellikler ve düşük maliyetlerle ortaya çıkan yeni şirketler  vardır. Konuşmayı kaydedebilirsiniz ve yazılı şekli size gönderilir, çok değişik yollarla onları faturalandırabilirsiniz, ve bir web konferansı düzenleyebilirsiniz. Bu,  davette (konuşmada) diğerleriyle paylaşmak istediğiniz bir belgeye sahipseniz,   özellikle  elverişlidir.


Teklif verdiğimiz projeyi  yönetmek için kullandığımız aletleri ileriye dönük müşterilere göstermek için Web konferans kullanırız. Sunduğumuz hizmetin daha çok görülebilir yapmanın bir yoludur. Ve, bizim metodolojiyi   onunla  gözden geçirmek için gelecekteki beklentiler sitesine, sürmek veya uçmak için, bir tam gün alması icap etmez


HızlıKitaplar gibi bugün sağlanabilen  finansal  yönetim yazılımı düşünün. Web-tabanlı muhasebe, yeni şirketlere, güncel olması ve derhal çalışması için  izin verir. Bu yazılımı İnternetten elde edebilirsiniz ve onu indirebilirsiniz ve  çeşitli yollarla onu nasıl kullanacağınızı öğrenebilirsiniz. Çevrimiçi seminerlere  devam edebilir, etkileşimli eğitim CD si kullanabilir veya  yerel  bire bir  eğitim  alabilirsiniz  Seçeneklerin sonu yoktur.



*İngilizce Öğretmeni Y.Müh. Naim Uygun tarafından Niall Doherty’nin makalesi İngilizce’den  tercüme edilmiştir.


www.pekiyi.150m.com  
[email protected]



 

715010cookie-checkBir başlangıçtan hikayeler ve dersler

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.