Birisi mezara, ikisi cezaevine…

Metropolitan Police’in verdiği bilgiye göre; McCarthy Yoakley Road’daki evinden geçen yıl 19 Kasım akşamı Stoke Newington Church Street’deki bakkala gitmek için çıktı. Yolda iki kişiyle kavga ettiği görülen genç adam ağır şekilde bıçaklandı. Olay yerine saat 23’te polisin ulaşmasından kısa bir süre sonra da yaralı genç yaşamını yitirdi.

Görgü tanıkları göre iki sanığın WN06 BVE plakalı Fiat Punto ile kaçtığını polise bildirdi. Aracı kısa bir süre sonra Welwyn Garden City’de terkedilmiş olarak bulan polis tanıkların ifadelerinde belirttikleri iki zanlıyı da kısa sürede yakaladı.

Michael McCarthy’inin katil zanlısı olarak yakalanan Mustafa Demirtaş ve Julian Edwards olaydan 3 tam gün geçmeden 23 Kasım’da çıkarıldıkları Thames Magistrates’ Court’ta tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdi.

UYUŞTURUCU DAĞTIM KAVGASI

Cinayet dosyasına bakan den Polis Müfettişi John Macdonald olayın uyuşturucu dağıtım kavgasından çıktığını belirterek, “İki zanlı genç işledikleri suçu yıllar boyu cezaevinde kalarak ödeyecekler. Umarız zanlıların aldıkları ceza McCarthy’in acılı ailesinin acısını bir ölçüde de olsa dindirmiştir” dedi.

FOTOĞRAF: Stoke Newington’da 19 Kasım akşamı bıçaklanarak öldürülen Michael McCarthy

834400cookie-checkBirisi mezara, ikisi cezaevine…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.