Biz alçak değiliz ama siz satılıksınız!

köşe yazısından öğrenmiş ve biz de; “Milliyetçilik alçaklık mı?” başlıklı bir köşe yazısı yazmıştık.


O günden beri; canımızı sıkan bu sözün; geçerli, makul ve gerçekçi olup olmadığı konusunda, beynimizin içinde bir tartışmadır sürüp gidiyor. Düşünüyoruz da alçaklar neden milliyetçiliğe sığınsınlar ki? Milliyetçilik, alçakların sığınacağı bir liman olabilir mi? Taşıdıkları mana bakımından alçaklıkla, milliyetçilik kavramını ayni potada birlikte düşünmek saçmalığın daniskasıdır!


Biz, “Türk milliyetçisiyiz”!
Samuel Johnson efendiye göre alçak biriyiz!
Milyonlarca Türk milliyetçisi; milliyetçi oldukları için de alçak!
Vatanına, milletine, yurduna, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı olanların alçak insanlar olduğunu böylece öğrenmiş oluyoruz!


Demek ki, bu durumda bizim bir hayli “alçak” arkadaşımız da var.
Tanıdığımız, yazılarını ibretle ve keyif alarak okuduğumuz çokça “alçak” yazar var! Hepsi de sapına kadar milliyetçi! Yurdunu ve vatanını yürekten seven insanlar!..


Sevgili okurlar;
“Küreselleşmenin aktörleri” nin üstlendikleri misyon gereği, ulus devletlerin çökertilmesi, bölünüp parçalanması için, ne yapıp edip, milliyetçiliği gözden düşürüp küçültmeleri, yani “alçaltmaları” gerekiyor.  O nedenle de, milliyetçilik kavramını alçaklıkla eş anlamda yeri geldikçe ve yavaş yavaş beyinlere yerleştirmeye çalışıyorlar…


Dünyada, bölünmek ve yok edilmek üzere belirlenmiş ve listeye alınmış ülkelerde, içten çökertmenin mimar ve aktörleri olarak angaje edilmişler; etki ajanları; 2000’li yıllar başından itibaren “kutsal görevlerini(!)” yerine getirmek için “dezenformasyon” yoluyla canla başla görevlerini yürütmektedirler!..


Önce, milletlerin milli ve manevi değer olarak kutsal saydığı ve önem verdiği her şeye, dost görüntüsü altında üstü örtülü biçimde saldırmak ve zaman içerisinde o ülkede yaşayan insanların beyinlerinde ve yüreklerinde “psikolojik bozgun yaratmak” işin önemli bölümü oluyor.


Emperyalistlerin bu konuda başarılı olmalarında en büyük dayanakları, etki ajanları ve ülkelerin büyük medyada yer alan vatan haini satılık kalemleridir!
Kaleyi fethetmek için önce içerideki hainleri satın almak gerekir. Hainlik salt Ali Kemaller gibi kimi köşe yazarlarına ait “üstün bir duygu(!)” değil, politikacılardan, ülke yönetenlerden de Damat Ferit’ler gibi bu kutsal duyguyu(!) içlerinde taşıyan işbirlikçiler var.


Günümüzde ki asıl alçaklar ve gerçek vatan hanileri;
Emperyalizme karşı koymayan, ülkenin milli ve manevi değerlerini korumayan, Türk milliyetçiliğine, Cumhuriyet’e ve Ulu önder Atatürk’e sahip çıkmayan namussuzlardır!


Şu işe bakın, ülke gittikçe artmakta olan emperyalizm saldırısı altında, ülkenin ulusal bağımsızlık kaleleri durumunda ki stratejik tesisleri ve vatan toprakları para karşılığı Türk’ lük ve Türkiye düşmanı güçlere, gözler önünde fütursuzca satılıyor, haritalarda ülkenin Doğu ve Güneydoğu bölgeleri Kürdistan diye gösterilip iki de bir önümüze sürülüyor, milyonlarca Türk insanı, yapılanlara karşı koyuyor ve vatansever bir ruhla vatanına, ülkesine sahip çıkıyor diye, yani  milliyetçi olduğu için “alçak” oluyor öyle mi?


Hadi oradan, gidin işinize!…


Buradan gerçek Türk milliyetçileri adına;
İşbirlikçilere ve vatan hainlerine var gücümüzle sesleniyoruz, açın kulaklarınızı ve iyi dinleyin! Türk milliyetçileri olarak bizler alçak değiliz.
Ancak, asıl alçaklar sizlersiniz!
Çünkü “satılıksınız” ve “vatan haini” siniz!


Vatansız vatansever olunmaz!..


[email protected]  

694360cookie-checkBiz alçak değiliz ama siz satılıksınız!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.