“Bizi eleştirecekseniz bize oy verin”

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi programa katılmak üzere akşam saatlerinde Antalya’ya geldi. Kılıçdaroğlu, Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Z Kuşağı Atatürk’ü Anıyor’ etkinliğine katılan ve kısa bir konuşma yapması beklenen Kılıçdaroğlu, kısa bir konuşma değil, gençlerden gelen tüm soruları cevaplamak istediğini söyledi.

‘KEMAL AĞABEY Mİ KEMAL AMCA MI DİYELİM?

Programı sunan sosyal medya fenomenleri Görkem Durmaz, Murat Sakoğlu ve Asena Kızılarslan’ın kendisine ‘Kemal Ağabey’ veya ‘Kemal Amca’ olarak hitap etmek istediklerini söylemesi üzerine Kılıçdaroğlu, kendisine ‘Kemal Amca’ olarak hitap edilmesini istedi.

Siyasi bağımsızlığın, ekonomik bağımsızlıkla perçinlenmediği sürece ülkenin siyasi bağımsızlığını koruyamayacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Bu iki gerçeği hepimiz bilmeliyiz. Biz 83 yıl önce Büyük Atatürk’ü sonsuzluğa uğurladık ama o bizim yüreğimizde, kalbimizde yaşıyor. Bize bir hedef gösterdi. Hedefin adı ne? ‘Çağdaş uygarlığı aşmak.’ Dolayısıyla hep beraber benim kuşağım bunun mücadelesini verdi. Sizler de bunun mücadelesini vereceksiniz. Sizden sonraki kuşaklar da bu mücadeleyi verecekler” dedi.

2563760cookie-check“Bizi eleştirecekseniz bize oy verin”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.