Bürokrasi Üniversite’de masaya yatırılıyor!

SBF’nin 30. kuruluş yıldönümü kutlamalarına denk düşen bir akademik takvime göre tasarlanmış konferansa, fakülte mezunlarının oluşturduğu Siyasal Vakfı da geniş ölçekte destek sağlıyor.


Fakülte Dekanı Prof. Dr. Naz Çavuşoğlu ve İ.Ü Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet’in açılış konuşmalarıyla yarın başlayacak olan konferansta, Osmanlıdan günümüze Türk bürokrasisinin geçirdiği değişim ve dönüşümler farklı düzlemlerde tartışılacak. Konferans boyunca bürokratik yaşamın Osmanlı döneminden bugüne uzantıları ve uluslararası ölçekte etkilerini ele alacak olan toplantılar ve panellerin Avrupa üniversitelerinden çağrılı çok sayıda konuğu bulunacak.


Üniversite ana yerleşkesinde iki gün sürecek olan konferansa İlber Ortaylı, Gençay Şeylan, Mümtaz Soysal, Tevfik Özcan, Ahmet İnsel, Şevket Pamuk, Şahin Alpay, Yavuz Top, Atilla Dorsay, Behiç Ak, Umur Bugay gibi isimlerin yanı sıra çok sayıda tanınmış bilim insanı, yazar, sanatçı ve siyaset dünyasından konuklar da katılıyor.


Katılanların tam listesi SBF web sayfalarından temin edilebiliyor.


Bürokrasi sorununu ele alan toplantıya ilişkin ayrıntılı bilgi almak isteyenler, [email protected]  e-posta adresi üzerinden SBF’ye ulaşabiliyorlar.

1072730cookie-checkBürokrasi Üniversite’de masaya yatırılıyor!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.