Bu Marlon Brando tam Maço çıktı!

Marlon Brando Gill, başka erkeklerle daha fazla konuşuyor diye çıkan tartışma sırasında aşırı kıskandığı sevgilisi Melinda Abell’e cep telefonunu zorla yutturduğu iddiasını mahkemede red etti. Geçen Aralık ayında meydana gelmiş olan olayın davası önceki gün görüldü. “The Kansas City” Gazetesi’nden elde edilen bilgiye göre, acil bir ameliyatla yemek borusundan çıkarılan telefon kanıt olarak mahkemeye sunuldu.

Missouri Eyaleti’nın İndependence Kenti’nde meydana gelmiş olayda, gırtlağına kadar cep telefonu sokulduğunu savlayan 25 yaşındaki Abell’i ameliyat eden doktor ise genç kadının gırtlak çevresinde ciddi biçimde zedelenmeler olduğundan, Marlon’un mafyavari zorlamasına tanıklık etti.

Marlon Brando ise suçlamayı red ederek, sevgilisinin cep telefonundaki kanıtları, aradığı erkeklerin numaralarını yok etmek için kendiliğinden telefonu yuttuğu savında bulundu. Brando, aksine sevgilisinin ağzına aldığı telefonu geri çıkartmak için çaba harcadığı görüşünü ileri sürdü.

Açılan mahkemede, yargıç bir cep telefonunun ne kadar küçük olursa olsun, birisi tarafından isteyerek kendi kendine yutulup yutulmayacağını bilirkişiye danışmak istedi. Bilirkişi kararı bekleniyor.

Ünlü “Baba” filminin mafya lideri rolündeki Marlon Brando’yla adaş bulunan 24 yaşındaki genç erkek, ABD basınında ilgi odağı olmaya devam ediyor.


 

1133020cookie-checkBu Marlon Brando tam Maço çıktı!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.