Bush oraya da gitmedi…

Bush’a ait özel belgeleri açıklayan Wikileaks kurucusunun bu toplantıya “uzaktan” katılması dahi Bush için katlanılabilecek bir şey olamadı ve Obama’dan önceki Başkan, “Gitmiyorum işte!” dedi.

Bush’u kıyasıya eleştirip “topun ağzında tutan” Wikileaks kurucusu Julian Assange’ın katılacağı toplantıya, eski Başkan “ne olur ne olmaz” diye gitmedi.
Bu gelişmenin ilginç tarafı ise, Denver’daki toplantıya, İngiltere’den resmen ayrılamadığı için video-kamerayla konferans vermek üzere uzaktan katılan Wikileaks-vikilikçi Assange’nın ekranda dahi olmasına Bush’un tahammül edememesi idi.

YPO kısaltmasıyla bilinen “Genç Liderler Küresel Birliği” adlı uluslararası organizasyonun Denver kentinde düzenlenen ve 26 Şubat’ta başlayacak olan yıllık toplantısı bu erteleme yüzünden sıkıntıya girdi. Başkan Bush’un, son dakikada aldığı duyum üzerine, “Madem Vikilikçi Assange oraya ekranda katılacak, olsun ben gitmem, gitmeyeceğim” şeklinde itirazda bulunduğu eğlenceli ve mizahî bir dille Amerikan basınında yer aldı.

1522950cookie-checkBush oraya da gitmedi…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.