Cemevi’nden Alevilere acil çağrı

16. Dönem İAKM Yönetim Kurulu adına yazılı bir açıklama yapan Başkan İsrafil Erbil, Yönetim Kurulu tarafından acil olarak geniş katılımlı bir toplantı kararı aldıklarını ve bu toplantıda kurumun içinde bulunduğu mali durum hakkında bilgi vereceklerini belirtti.

Yapılan açıklamada yönetim devri işlemlerinin geciktirilmesi nedeniyle bir çok problemin İAKM’ye ciddi zarar verecek noktaya geldiği ve acil müdahale gerektirdiği belirtildi.

“89 Ridley Road, London E8 2NH” adresinde bulunan İAKM’de 1 Kasım 2009 Pazar günü saat 1’de başlayacak bilgilendirme toplatısında, “yönetim sorunu” nedeniyle sürekli ertelendiği için acil çözüm bekleyen İAKM sorunları tartışılacak.

“ESKİ YÖNETİM AYAK DİRETİYOR”

İAKM 16. Yönetim Kurulu adına İsrafil Erbil imzası imzası ile yayınlanan basın açıklamasında, “Toplantıda kurumun içinde bulunduğu mali ve hukuksal durum hakkında bilgi verilecek. İAKM’yi tamamen devretmemekte ayak direten geçmiş yönetimin kuruma nasıl ciddi zarar verdiği anlatılacak” denildi.

İAKM ‘de kısa ve uzun dönemde yaşanan yanlışlarla ilgili her insanın söyleyecek çok sözünün bulunduğu belirtilen açıklama, “Gün geçmişi eleştirerek kendini haklı çıkarma günü değildir, gün zor dönem geçiren İAKM’ye ne katkı sunabilirim düşüncesi ile hareket edecek fedakar ve idealist insanların güçlerini aleviler için toplum için birleştirme günüdür, bu konuda fikri, enerjisi, yapacak projesi olan herkesi Cemevi’ne bekliyoruz” diye devam etti.

FOTOĞRAF: İAKM Başkanı İsrafil Erbil ve 16.Yönetim Kurulu Üyeleri’nin bir bölümü

825910cookie-checkCemevi’nden Alevilere acil çağrı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.