Cenaze Ankara’da

ANKARA – Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesinde partisince düzenlenen mitinge katıldıktan sonra Yozgat’a giderken Kahramanmaraş Merkez Döngel köyü yakınlarında bindiği helikopterin düşmesi üzerine yaşamını yitiren BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, BBP Sivas İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı ve BBP Belediye Meclis üyesi adayı Murat Çetinkaya’nın cenazeleri Türk Hava Yolları tarafından tahsis edilen yolcu uçağıyla Ankara’ya getirildi.

Cenazeleri taşıyan uçak Esenboğa Havalimanı’nda kargo bölümüne yanaştı. Cenazeler, BBP yöneticileri, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Abdülkadir Aksu, Necati Çetinkaya, partililer ve yakınları tarafından karşılandı.

Üstündağ, Yancı ve Çetinkaya’nın tabutları kortej üzerinden elden ele taşınarak Ankara Büyükşehir Belediyesine ait cenaze araçlarına yerleştirildi. Daha sonra Yazıcıoğlu’nun Türk bayrağına sarılı tabutu tekbir sesleri arasında kortejde bulunan vatandaşların elleri üzerinde taşınarak cenaze aracına alındı.

1197330cookie-checkCenaze Ankara’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.