CHP’li Özel’den Soylu’ya: Peker’den ayda 10 bin dolar alan siyasetçiyi açıkla

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya çağrı yaparak Sedat Peker’den ayda 10 bin dolar alan siyasetçiyi açıklamasını istedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun TRT Haber’deki açıklamalarını hatırlatan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Sedat Peker’den ayda 10 bin dolar alan siyasetçiyi Soylu derhal açıklamalıdır” dedi.

Twitter’dan paylaşım yapan Özel, şunları kaydetti: “Süleyman Soylu açığa çıkan kirli ilişkilerini kamuoyunu trolleyerek kapatmaya çalışıyor. Sedat Peker’den ayda 10 bin dolar alan siyasetçiyi Soylu derhal açıklamalıdır! Bu kişi halen vekilse dokunulmazlığını hemen kaldıralım! AKP üyesi ise daha fazla merakta kalmayalım.”

TRT Haber’de konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker’in iddialarını değerlendirdiği bir bölümde, “Benim haberim olması, benim idam edilmem anlamına gelir. Böyle bir şey akıldan geçirilebilir mi? Keklemişler ben ne yapayım. Kim keklemiş ise hesabını ondan sorsun, ayda 10 bin dolar hangi siyasetçiye gönderiyorsa ondan sorsun. Yanlışlıkla yazdıkları bir yere düşmüş” demişti.

2515790cookie-checkCHP’li Özel’den Soylu’ya: Peker’den ayda 10 bin dolar alan siyasetçiyi açıkla

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.