Cim bom’un yeni başkanı Adnan Polat

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda yapılan kongrede, diğer başkan adayı Nazım Durak ise 230 oy aldı. Adnan Polat, tüm sandıklarda rakibi Nazım Durak’a fark attı.


Divan başkanı Anıl Büyükeroğul, toplantıya 2 bin 724 kişinin katıldığını belirterek, bunlardan 2 bin 653’ünün oy kullandığını, oyların 2 bin 437’sinin geçerli, 216 oyun ise geçersiz olduğunu kaydetti. 183 kişinin beyaz oy kullandığını belirten Büyükeroğul, Adnan Polat başkanlığındaki kırmızı listenin 2 bin 26, Nazım Durak başkanlığındaki listenin ise 228 oy aldığını açıkladı.


Beyaz oyların eklenmesinin ardından Adnan Polat’a 2 bin 148, Nazım Durak’a ise 230 oy çıktı.


Seçimde yalnızca başkanlıkla ilgili sayım yapılırken, yönetim kurulu ve diğer kurullarla ilgili sonuçların bugün belli olacağı ifade eldi.


“EN ŞEREFLİ UNVAN”


Galatasaray Kulübü’nün yeni başkanı Adnan Polat, düşlerini süsleyen rüyanın gerçek olduğunu ve hala bu gerçeği rüya gibi hissettiğini belirterek, ”Galatasaray Kulübü Başkanlığı, dünyada alabileceğim en büyük, en şerefli unvan” dedi.


Bu seçim sürecinde hep birşey ifade ettiğini dile getiren Polat, şöyle devam etti:
”Tüm projelerimizin en önemlisi Galatasaray’ın birlikteliğiydi. Galatasaraylılar’a ‘bu birlikteliğin ilk göstergesi seçimlere katılım’ demiştim ve Galatasaraylılar bu mesajı aldılar. Ciddi ve beklenenden bir misli katılım oldu. Bu yüksek oylar bizim üstümüze çok büyük bir sorumluluk da yüklüyor. Bu sorumluluğun bilinci içinde sizlere vermiş olduğumuz sorumlulukları, Galatasaray etiğine uygun olarak vargücümüzle icra edeceğiz.


Biz, başarı elde edeceksek, camiamızın birlikteliği ve bizle birlikte olması halinde yapacağız. Onun için bizi yalnız bırakmayın lütfen.”

1057140cookie-checkCim bom’un yeni başkanı Adnan Polat

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.