Cinayet Süsü Londra’da da vizyonda

Ölümlü Dünya filmiyle sinemaya komedi türünde farklı bir soluk getiren Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi üçlüsünün yeni filmi “Cinayet Süsü” 25 Ekim’de Türkiye’de, hemen arkasından Avrupa’da ve 2 Kasım’da Londra’da Lee Valley Odean sinemada vizyona girdi.

Polisiye komedi türündeki film usta oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Uğur Yücel, Cengiz Bozkurt, Binnur Kaya, Mert Denizmen,Feyyaz Yiğit ve Aycan Koptur gibi başarılı isimleri bir araya getiren filmin fragmanı bile izleyenleri kahkahaya boğmaya yetiyor.

Film; ülkenin cinayet tarihindeki en gizemli ve alışılmadık seri katil vakasını çözmeye çalışan Cinayet Büro ekibinin kahkaha dolu sürükleyici maceralarını konu alıyor. Birbiri ardında yaşanan aksilikler, durmadan devam eden cinayetler ve ekip içinde filizlenen aşk herkesi çıldırmanın eşiğine getiriyor.

Başrol oyuncularından Cengiz Bozkurt’un da Türkiye’deki çekim takvimine bağlı olarak 2-8 kasım arası bir gün filmin senaristlerinden Aziz Kedi ile birlikte filmin gösterimine katılması bekleniyor.

Pan Productions açıklamasında “Günde 2 seans gösterilecek filmin biletleri 28 Ekim’den itibaren, Odean Lee Valley Web sayfasından alınabilecek. Yüksel tempolu ve bol mizah içeren bu filmi, Londra’ya kadar gelmişken sakın kaçırmayın! Bilet satış noktaları icin 07487 586944 aranabilecek” denildi.

CİNAYET SÜSÜ
2/3/4/5/6/7/8 Kasım 2019
ODEON Lee Valley
Pickett’s Lock Ln, Lee Valley N9 0AS

2348060cookie-checkCinayet Süsü Londra’da da vizyonda

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.