Cinsel istismar faili tarikat lideri Fatih Nurullah’ın 42 yıl hapsi istendi

12 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan Uşşaki Tarikatı lideri Fatih Nurullah hakkında 42 yıl hapis cezası istendi.

Kendisini ‘Uşşaki Tarikatı Lideri Fatih Nurullah’ olarak tanıtan Eyüp Fatih Şağban hakkında ‘çocuğun zincirleme olarak cinsel istismarı’ ve ‘çocuğu cinsel amaçlı olarak hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlarından toplam 42 yıl hapis cezası istendi.

Hürriyet’ten Musa Kesler’in haberine göre; Sakarya Akyazı’da bir hafta önce tutuklanan Eyüp Fatih Şağban hakkındaki soruşturma devam ederken iddianame de hazırlandı.

42 YIL HAPSİ İSTENDİ

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Şağban hakkında ‘çocuğun zincirleme olarak cinsel istismarı’ ve ‘çocuğu cinsel amaçlı olarak hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlarından toplam 42 yıl hapis cezası istendi. 4 sayfalık iddianamede ses kayıtları, tanık ifadeleri ve çocuğun ifadeleri de yer aldı. “Fatih Nurullah” adını kullanan 58 yaşındaki Şağban, 21 yıllık müridinin 12 yaşındaki kızını istismar etmek suçundan geçen hafta cumartesi günü tutuklanmıştı. 6 gün içinde soruşturma tamamlandı ve iddianame hazırlanmış oldu.

2447620cookie-checkCinsel istismar faili tarikat lideri Fatih Nurullah’ın 42 yıl hapsi istendi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.