Clinton’dan Obama’ya: Utan!

Clinton, kampanya mücadelesindeki kritik noktalardan Ohio eyaletinde bir mitingden sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, rakibi Barack Obama’nın seçim kampanyası broşürlerinde, kendisinin sağlık konusundaki projelerinin “bariz şekilde yanlış” tanıtıldığını belirterek, yalancılıkla itham ettiği Obama’yı Demokrat Parti’nin adayının belirleneceği yarışta Cumhuriyetçi Parti taktikleri uygulamakla suçladı.

Obama’nın kampanya broşürünü elinde sallayan Clinton, “Utanmalısın Barack Obama” diyerek, Obama’nın kampanyasında, kendi sağlık hizmetleri planıyla ilgili kasıtlı şekilde yanlış bilgi verdiğini savundu.

Obama ise kampanya broşürlerindeki Clinton’ın sağlık hizmetleriyle ilgili açıklamaların doğru olduğunu savundu ve Hillary Clinton’ı “negatif kampanya” yürütmekle suçladı.

Son 11 ön seçimin tamamını kazanan Obama, partisinin başkan adaylığı için gereken delegelerin sayısında da önde giderken, Clinton, bütün umudunu iki büyük eyalet Texas ve Ohio’da 4 Martta yapılacak ön seçimlerebağlamış bulunuyor.

1096740cookie-checkClinton’dan Obama’ya: Utan!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.