Ücretsiz hasta görecek

Plastik ve reconstructif cerrahisinin dünyada ki en önemli isimlerinden birisi sayılan Prf. Dr. Ferit Demirkan’ın 6 Aralık 2013 Cuma günü sabah saat 09.00’dan akşam 18.00’e kadar ücretsiz hasta kabul edeceği açıklandı. Quality Life Medical Centre Direktörü Dr. Utkan Alacakanat konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Plastik cerrahi son yüz yılda çok önemli bir bilim dalı haline geldi. İnsanların fiziksel yada kozmetik rahatsızlıklarından kurtulmaları psikolojik olarakda tedavi edilmelerini sağladı. Medikal yada kozmetik amaçlı değişiklikler toplum ve kişinin ruh sağlığı açısından önemli kazanımlar sağlamaktadır.

Quality Life olarak 2 ayda bir düzenlemiş olduğumuz hasta bilgilendirme ve ücretsiz hasta görme geleneğimizi devam ettirerek bu ay Acıbadem Üniversitesi Tıp fakültesi Plastic Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ferit Demirkan’ı davet ediyoruz. Reconstrüktif cerrahi dalında en iyilerinden birisi olarak bilinen Prof. Demirkan hastalarımızı plastic cerrahideki yenilikler konusunda da bilgilendirecektir”.

Quality Life Medical Centre’in Haringey’deki ‘449E Green Lanes London N4 1HE’ adresinde yapılacak olan hasta kabulü ile ilgili bilgiyi 02083415229 no’lu telefondan almak mümkün.

Ferit Demirkan

Prof. Dr. Demirkan Kayseri’de doğdu. 1989 yılında Hacettepe Tıp Fakültesi İngilizce Bölümü’nden mezun olan Demirkan, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi alanında ihtisas yaptı. World Society of Reconstructive Microsurgery ve International College of Oral Cancer derneklerinin kurucu üyesi olan, bir kitabı ve çok sayıda yurt dışı makalesi yayınlanan Dr.Demirkan, Acıbadem Fulya Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Konsültanı.

849860cookie-checkÜcretsiz hasta görecek

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.