Ücretsiz müzik dersleri başlıyor

3 Şubat ile 30 Mart tarihleri arasında Pazar günleri, Londra Saz Okulu’nda devam edecek olan dersler; 6 ile 12 yaş arası çocuklarımız saat 10.00’dan 13.00 kadar, 13 ile 19 yaş arası gençlerimiz için  ise saat 13.00’den 16.00’ya kadar olacak.


Yeni başlayanından deneyimlisine dileyen herkesin katılabileceğibileceği kurslarda topluluk içinde çalma, orkestra içinde görev paylaşımı gibi konularda uygulamalı bilgi edinilebileceği gibi özellikle gitar, piano ve bateri dersleri de verilecek.  Bu enstrümanların dışında başka enstrümanları çalan gençlerimiz, orkestra çalışmalarına katılabilecekler gibi tüm öğrencilerle birlikte dönem sonu konserinde sahneye çıkabilecekler.


Kurslara düzenli şekilde devam eden öğrenciler kurs sonunda elde edecekleri sertifikanın yanı sıra, toplumumuza yeni besteciler ve şarkı sözü yazarları kazandırabilmek amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Guitareast Festival’e de katılabilecekler.


Derslerle ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler 079 31 34 98 08 veya 079 55 32 32 56 numaralı telefonları arayabilecek…


FOTOĞRAF: Türkçe konuşan topluma müziği sevdiren ve toplumsal çalışmalarıyla tanınan Sedat Sarıcı öğrencileriyle…

809420cookie-checkÜcretsiz müzik dersleri başlıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.